2777
2789
عنوان

شوهر عصبی و بددهن

7226 بازدید | 62 پست

خانما تو رو خدا بیاین بگین با شوهر عصبی و بددهن. باید. چیکار کرد دیگه بریدم بخدا  ..... کسی هس این مشکلو داشته تونسته باشه حلش کنه

شبی باران ، شبی آتش ، شبی آیینه و سنگم شبی از زندگی سیرم ، شبی با مرگ می جنگم تو آتش می شوی بر خرمن احساس تنهاییم تو را با هر نفس می بویم ، اما باز دلتنگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشيد ربطي نداره ولي سال عضوتتو با تعداد پستاتو با مال خودم مقايسه كردم 😁😁

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه

فقط با سكوتم تونستم شوهرمو درست كنم

خيلي بد بود موقع عصبانيتاش

اصلا عصباني ميشد نميفهميد چي ميگه

منم فقط سكوت ميكردم چون ميدونستم هرچي ميگه تو عصبانيتش الكيه خيلي جلو خودمو ميگرفتم

البته مريض هم شدم سر اين سكوت كردنا دو سال موقع عصبانيتش فقط سكوت ميكردم وقتي آروم ميشد حرفمو ميزدم و اونم راحت ميفهميد حرفمو

ولي الان عالي شده زمين تا آسمون فرق كرده

ديگه عصباني نميشه نهايتش سالي دو سه بار من عصبانيتشو ميبينم خيلي خوب شده خيييلي