2777
2789
عنوان

وقتی هم زیبایی هم جاذبه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 48 پست
بله ممنون از احوالپرسی تونخوب بود🙏🙏🥰

خداروشکر انشاالله همیشه سلامت باشن ❤️

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی مشغول ادامه تحصیل هست و ترافیک کاری دیگه ای هم داشت...سخت مشغول رفتن به پله بالاتر تو رشته اش ...

عروسی کرد؟؟؟؟بهش خیلی سلام برسون........البته فکر نکنم منو بشناسه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اسی جون‌اینقدر که این خانم رو قشنگ توصیف کردی دلم میخواد ببینمش😍😍😍😍

😁🫠🥰🥰

خدایی دوست داشتنی هست

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

خداروشکر انشاالله همیشه سلامت باشن ❤️

ممنونم عزیزم 

🥰

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

معصومه کی هستن خیلی اسمشونو تو سایت شنیدم

کنجکاو شدم ببینمشون 

شغلشون چیه؟

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

داشتم فکر می‌کردم چقدر لحنش شبیه شماست که اسم اکانت رو دیدم :)))

نمی‌دونم خاطرتون هست یا نه، چندسال پیش با اکانت «سیمچین» چندباری مکالمه داشتم باهاتون و تاپیک‌هاتون رو موبه‌مو و بارها می‌خوندم. خیلی از اندوخته‌ی ذهنی و فکریم حاصل تجزیه و تحلیل حرف‌های شما _که حتی گاهی نتیجه‌ش متفاوت و توام با نقد بود_ و اضافه کردن اون زاویه‌ی دید به جهان‌بینیمه❤️

عروسی کرد؟؟؟؟بهش خیلی سلام برسون........البته فکر نکنم منو بشناسه

بزرگی تون را میرسونم

به روی چشم

مهم نیست آدمها همدیگه را نشناسن.مهم احساس خوبی هست که منتقل میشه🥰🙏🙏

در مورد ازدواجش حقیقتا نمیدونم و ازشونم نپرسیدم 

واقعا؟ خب به منم معرفیش کن عزیزم 😊❤

اینجا یه مدتی نمیاد عزیزم☹️

بزرگی تون را میرسونمبه روی چشممهم نیست آدمها همدیگه را نشناسن.مهم احساس خوبی هست که منتقل میشه🥰🙏🙏 ...

آخه داشت جهاز میخرید برای همین پرسیدم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

کاربریشو بزار

@masoomehh