2777
2789
عنوان

شوهر عصبی و بددهن

| مشاهده متن کامل بحث + 7226 بازدید | 62 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط با سكوتم تونستم شوهرمو درست كنم خيلي بد بود موقع عصبانيتاش اصلا عصباني ميشد نميفهميد چي ميگه ...

خداروشکر،افرین بهت که بلدی سکوت کنی ک بهت توهین بیشترنشه

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

بچه ها من نمیتونم پیاماتونو reply. خیلی وقت تو سایت نیومدم با گوشی هم هستم بهم بگین لطفا که بتونم صحبت کنم

شبی باران ، شبی آتش ، شبی آیینه و سنگم شبی از زندگی سیرم ، شبی با مرگ می جنگم تو آتش می شوی بر خرمن احساس تنهاییم تو را با هر نفس می بویم ، اما باز دلتنگم
اسمش اسنترا 50 هست سرترالین ایرانیشه اسنترا خارجی بهتره روزی یکی بخوره خیلی عالیه

چ دکتذب رفتین چطور راضیش کردی،بیاد دکتر

شبی باران ، شبی آتش ، شبی آیینه و سنگم شبی از زندگی سیرم ، شبی با مرگ می جنگم تو آتش می شوی بر خرمن احساس تنهاییم تو را با هر نفس می بویم ، اما باز دلتنگم

[QUOTE=48132785]فقط با سكوتم تونستم شوهرمو درست كنم خيلي بد بود موقع عصبانيتاش اصلا عصباني ميشد نميفهميد چي ميگه ...[/QUOTEبا سکوت بدتر میکنه اونقد ادامه میده میده بعدم میزنه وسایلو میشکونه 

من شوهرم زود عصبانی میشد مجبورش کردم بره دکتر و دارو مصرف کنه خیلی بهتر شده

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی
من شوهرم زود عصبانی میشد مجبورش کردم بره دکتر و دارو مصرف کنه خیلی بهتر شده

چ دکتری و چطور مجبورش کردی 

شوهرم من میگه فقط رعایتم کن و همیشه هم حق به جانب همیشه میگه تو منو عصبی میکنی همیشه منو سر زنش میکنه فحشو بد بی راه میگه