2777
2789
عنوان

شوهرتون نینی دوس داره یا نداره یا چیطو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 68 پست
اونجوری نیست که مخالف باشه. توضیح دادم یکم. کلا فازشو نمیفهمم و بنظرم استرس میگیره که زندگی مون عوض ...

عزیزم به زمان بیشتر نیاز داره 

بزار یکم بگذره و خیلی هم اصرار نکن 

مردهای اینده نگر و فعال دوست دارن بچه زمانی بیاد داخل زندگیشون که از همه لحاظ خوب باشه وضعشون و اون بچه خللی تو برنامه زندگشیون ایجاد نکنه 

شاید همسر شما هنوز از برنامه ثابت زندگیش مطمین نیست

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
اگر بچه خودتون به دنیا بیاد یا حتی تو شکم شما بیاد عاشقش میشه. مطمئنم. همسر من کلا میگه بچه یعنی درد ...

منم مطمئنم بهترین پدر میشه انقد که خوب و مهربونه ولی هی از الان استرس میکنه منم تو دلم خالی میشه. یه جاهاییشم حق داره ولی چاره چیه. ایشالا نینی نازنین تون زودی به خوبی و آسونی بیاد بغلتون.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مطمئنم بهترین پدر میشه انقد که خوب و مهربونه ولی هی از الان استرس میکنه منم تو دلم خالی میشه. یه ...

مرسی عزیزم. امیدوارم چرخش روزگار همیشه شما و همسرت و شاد کنه و بخندونه.

اونجوری نیست که مخالف باشه. توضیح دادم یکم. کلا فازشو نمیفهمم و بنظرم استرس میگیره که زندگی مون عوض ...

منم دقیق مشکل شمارو دارم.

نه کامل مخالفه نه کامل موافق

بهارم. خدایا ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی. ازت میخوام این حس خوب رو به همه ی منتظرا هم عطا کنی. 
عزیزم به زمان بیشتر نیاز داره  بزار یکم بگذره و خیلی هم اصرار نکن  مردهای اینده نگر و فع ...

والا ما زندگی مون شاید تا سه چهار سال دیگه ثابت نشه (مخصوصا محل زندگی) ولی دیگه خیلی دیر میشه. بالاخره بچه هم درخت نیست که، با خودمون میبریمش هر جا رفتیم. یکم سخت تر میشه ولی خب عضوی از خانواده ست دیگه. مث الان که اگه برای کار و اینا یکی مون بخواد جابجا شه شاید اون یکی یکم اذیت میشه ولی کنار میاد با تغییرات.

والا ما زندگی مون شاید تا سه چهار سال دیگه ثابت نشه (مخصوصا محل زندگی) ولی دیگه خیلی دیر میشه. بالاخ ...

ما هم قراره احتمالا محل زندگیمون عوض بشه و بریم یه جای کم امکانات تر.

بهش میگم تا اینجاییم بچه میاریم و بعدم با خودمون میبریمش. کلا نه آره میگه نه نه

منم میترسم دیر بشه.به خصوص که خیلی هم دلم میخواد مامان بشم

بهارم. خدایا ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی. ازت میخوام این حس خوب رو به همه ی منتظرا هم عطا کنی. 
والا ما زندگی مون شاید تا سه چهار سال دیگه ثابت نشه (مخصوصا محل زندگی) ولی دیگه خیلی دیر میشه. بالاخ ...

درسته حرفتون ولی مردها مثل ما زنها نیستند و نمیتونند چندین مسیله را با هم مدیریت کنن 

شما هم با همسرتون در همین خصوص صحبت کنید  و خلاصه بررسی کنید که ریشه مخالفتش و دلیل اصلیش چیه 

منم مثل شما 31 سالمه و از خدامه شوهر جان بی خیال حضور یه بچه بشه

وای پس اصلا مثل شوهر من نیست خدا رو شکر  انشالا بتونی راضیش کنی

امروز قراره بشینم باهاش منطقی حرف بزنم. تکلیف منو مشخص کنه.

انگار بستنیه هی بخوام نخوام میکنه

همین الانم که آقا بخواد جواب مثبت بده یه برنامه ریزی سه ماهه احتیاجه. کلی آزمایش و اینا باید بریم قبلش. بعدشم معلوم نیس همین فردا بگیره

شوهر منم عاشق بچه برادرزاده و کلا بچه ولی میگه باید شرایط زندگیمون ازهمه نظر عالی بسه بچه احساس کمبود نکنه بعد اونوقت اقدام‌کنیم‌میگه حالا حالاها نه منم راستیاتش برام زوده خیلی

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
امروز قراره بشینم باهاش منطقی حرف بزنم. تکلیف منو مشخص کنه. انگار بستنیه هی بخوام نخوام میکنه همین ...

وای آره منم یه وقتایی دلم بچه میخواد حس میکنم آدم به بچه دار شدن یه خانواده میشه الان رابطه ما عاشقانس اما کمتر شبیه خانواده هاست دلم یه دختر میخواد که لباسای خوشگل بهش بپوشونم بهش برسم یا یه پسر که باهاش فوتبال بازی کنم اما حتی مجبورم جلو بقیه هم بگم نه بابا کی بچه میخواد  

وای آره منم یه وقتایی دلم بچه میخواد حس میکنم آدم به بچه دار شدن یه خانواده میشه الان رابطه ما عاشقا ...

منم خواهر  

وای آره منم یه وقتایی دلم بچه میخواد حس میکنم آدم به بچه دار شدن یه خانواده میشه الان رابطه ما عاشقا ...

ان شالله مامان میشی 

ولی تا جور شدن شرایط تا میتونی لذت ببر