2777
2789
عنوان

شوهرتون نینی دوس داره یا نداره یا چیطو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 68 پست

شوهر منم دوست نداره 7 ساله ازدواج کردیم فکر کنم کمبود محبت داره که بچه دوست نداره

منو خیلی دوست داره ها شایدم میترسه دیگه کمتر دوستش داشته باشم

خیلی سخته عزیزم درکت میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم همینطور بود ولی الان هر دومون بی صبرانه مشتاق بچه دار شدنیم ولی متاسفانه تازگیا فهمیدم کیست دارم و اصلا دلمون نمیخواد منتظر بمونیم😭

روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍
نمیگه نمیخوام میگه الان نه. بنظرم کلا استرسیه و هر موقع بخوام بیارم میگه بذا بعععععدا

خب میخواد یوقتی بیارین که بچه دررفاه کامل باشه این ک خوبه 😉  

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
خدا نینی رو براتون نگه داره. منم اوووونجور عاشق و واله نیستم راستش که الان بیارم ولی فک میکنم داره د ...

هیچوقت واسه هیچی دیر نمیشه....از هر لحظه ی زندگیت لذت ببر....تو حال زندگی کن.....بدون فکر کردن به گذشته و آینده.....زمانش که برسه جفتتون راضی میشین....اگه زود اتفاق بیافته همش حسرت دارین که آی فلان کارو نکردم....بچه مسئولیت عظیمیه.....خوابیدنت دست خودت نیست...‌بماند دیگه بقیه چیزا

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
شوهر منم دوست نداره 7 ساله ازدواج کردیم فکر کنم کمبود محبت داره که بچه دوست نداره منو خیلی دوست دار ...

شوهر من بیشتر استرس میگیره که چجوری بزرگ کنیم و اگه چیزیش شه و اگه بخوایم کارمونو عوض کنیم بریم یه شهر دیگه و اینا...

اگر بچه خودتون به دنیا بیاد یا حتی تو شکم شما بیاد عاشقش میشه. مطمئنم. همسر من کلا میگه بچه یعنی دردسر، یعنی به هم ریختن زندگی تعطیلی همه برنامه هات. ولی فکر میکرد الان مناسبه برای ما که اقدام کنیم. اینو هم از برخورد هردومون با خواهرزاده ام فهمیدیم که آماده ایم. الان که باردارم از من خیلی خیلی حساس تره به بچه. هنوز به دنیا نیومده هی من و دعوا میکنه میگه نکنه به بچه شیر ندی؟. چون میدونه من از چاق شدن میترسم، از ترس اینکه نکنه غذا نخورم هی میگه وای ی چقدر اگر تپل بشی خوشگل میشی یا من بیشتر عاشقت میشم اگه تپل بشی. مردا نود درصد بچه دوست دارن. بچه خودشون که دیگه هیچی ی عاشقشن

با این تعاریفی که میکنی معلومه بچه دوست داره ولی از استرس و مسئولیتش میترسه . 

حق هم داره . 

بچه در عین بانمکی و شیرینی ش خیلی خیلی سختی و مسئولیت و استرس داره . 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
تا زمانی ک شوهرت کاملا راضی نشده بچه نیار چون بچه خیلی مسئولیت داره نیاز ب کمک داری اگ همراهیت نکنه ...

اونجوری نیست که مخالف باشه. توضیح دادم یکم. کلا فازشو نمیفهمم و بنظرم استرس میگیره که زندگی مون عوض میشه و مسئولیتمون زیاد میشه. بعدم یکم استرس داره که وای اگه یالم نباشه و اگه این بشه و اگه اون بشه...

با این تعاریفی که میکنی معلومه بچه دوست داره ولی از استرس و مسئولیتش میترسه .  حق هم داره .&nb ...

وای بخدا منم میفهمم ولی کنار استرس و سختی خوبی و قشنگی هم داره. هی میشینه به اتفاقات و احتمالات سخت و بد فک میکنه و یه وقتا منم استرس میگیرم میگم ولش کن اصلا