2777
2789
عنوان

شوهرتون نینی دوس داره یا نداره یا چیطو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 68 پست
وای پس اصلا مثل شوهر من نیست خدا رو شکر  انشالا بتونی راضیش کنی

والا همين الانشم ناراضى ناراضى نيست، ميگه الان نه. اميدوارم شمام زودى راضيش كنى و نينى قشنگتو بغل بگيرى.

درسته حرفتون ولی مردها مثل ما زنها نیستند و نمیتونند چندین مسیله را با هم مدیریت کنن  شما هم ب ...

ريشه اصليش استرسشه و اين كه ميگه مسئوليتش زياده و اگه طوريش بشه خدايى نكرده چى و ال و بل    اميدوارم شمام به تفاهم پايدار برسين و هرچى ميخواين همون بشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز قراره بشینم باهاش منطقی حرف بزنم. تکلیف منو مشخص کنه. انگار بستنیه هی بخوام نخوام میکنه همین ...

حالا اينارو من دهههه بار توضيح بدم قبول داره ها، باز دوباره از اول ميگه سفر نميتونيم بريم و كار من زياد شه و كار تو عوض شه و اگه فلان شه و بهههمان شه و باز نقطه سر خط. خدايا توبه   

وای آره منم یه وقتایی دلم بچه میخواد حس میکنم آدم به بچه دار شدن یه خانواده میشه الان رابطه ما عاشقا ...

كاش ميفهميدم مغز آقايون چجورى كار ميكنه (اگه كار ميكنه البته   ). شوهر من دعوام كرده با خانواده ش گفته هى از ما نپرسين و اعصاب منو خورد نكنين   

نمیدونم شاید خودخواهم  ولی از اولم بهش گفتم بچه دوست ندارم  الانم همش میترسم با وجود بچه ...

منم همه اين ترسارو دارم گيلاسى خانوم. ده ساله كه دور از خانواده و مستقل دارم زندگى ميكنم و كار و سفر و تفريح خودم اولويت بوده ولى الان ديگه فك ميكنم شايد بسه و ديگه وقت زندگى خانوادگيه. زنان ميگذره و اگه يه وقت خدايى نكرده آدم پشيمون شه چند سال ديگه سخت ميشه همه چى.

من ۲۸.۵ من یه عالمه محبت اضافه دارم. دیگه شوهرم زیادیش شده. دلم میخواد خرج دخترم کنم. الهی قربونش ب ...

من که 31 هستم واقعا دیره دیگه

اما شما وقت داری تا زیر 30 عالیه برا بچه دار شدن

من که 31 هستم واقعا دیره دیگه اما شما وقت داری تا زیر 30 عالیه برا بچه دار شدن

حالا ببینم امروز میتونم نظر شوهرمو جلب کنم یا نه

بدترش اینجاس که هر جا هم میریم همه هی بهمون میگن بچه بچه

من با اینکه خودم واقعا عاشق بچه ام ولی بعضی وقتا از این همه دخالت خونم به جوش میاد و دلم دیگه بچه نمیخواد. 

بهارم. خدایا ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی. ازت میخوام این حس خوب رو به همه ی منتظرا هم عطا کنی.