2777
2789
عنوان

حرف ن برای کلاس اول پیشنهادتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 79 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوراکی ولی لزوم نداره همون حرف رو ببرن.ولی هدیه اضافیه.خواهرزاده من فقط گیفت و یه خوراکی بردن.بعضی م ...

اینجا هم زیاد هزینه نمی کنم

به گفته با کاغذ رنگی و سیخ چوبی درست میکنم

یه هدیه با خوراکی هم در حد ده هزار

اینجا هم زیاد هزینه نمی کنمبه گفته با کاغذ رنگی و سیخ چوبی درست میکنمیه هدیه با خوراکی هم در حد ده ه ...

ببین سیخ چوبی خطرناکه.با چوب بستنیا رنگی درست کن و مقوا قشنگ تره.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

یادش بخیر حرف(ن) برا دختر من بودمن گیفت نهنگ درست کردم وصل کردم ب چوب بستنی، زدم داخل نارنگی، یه ظرف ...

الان همون نیسان پنجاه شصت تومنه.برا حداقل بیست تا بجه یه تومن میشه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

فقط هدیه نمی‌خونه بقیه خوبه .نمکدون که دوستمون گفتن هم خوبه یا خود نمک رو پک کن ببر. نبات و من گفتم ...

پاک کن نارنجی رنگش نارنجیه به ن آخر هم داره

میترسم زیاد هزینه کنم مادرها ناراحت بشن بگن چشم و هم چشمی میشه،وگرنه نی فانتزی هم خوب بود بخرم

دختر من پارسال پ بود. گیفت به شکل پروانه درست کردم، توش هم براشون پشمک گذاشتم. اینقدر ذوق کردند همشون.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
پاک کن نارنجی رنگش نارنجیه به ن آخر هم دارهمیترسم زیاد هزینه کنم مادرها ناراحت بشن بگن چشم و هم چشمی ...

ایده خودت خوبه هم کامله هم کم هزینه 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
کاش از همون اول بگن هدیه تجملاتی غیر قابل قبوله.

گفته بودن.مدرسشون غیر انتفاعی هست ولی خیلی تو این چیزا رعایت میکنن.که تجملی نکننولی بعصی مادرا کلا اهل پز هستن😂

برا من م افتاد 

گیفت مار و میمون دادم

خوراکی اسمارتیز

ماشین کوچیک و موگیر هم دادم

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی