2777
2789
عنوان

حرف ن برای کلاس اول پیشنهادتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 79 پست
پاک کن نارنجی رنگش نارنجیه به ن آخر هم دارهمیترسم زیاد هزینه کنم مادرها ناراحت بشن بگن چشم و هم چشمی ...

خوب میکنی

چه زود رسیدن ن

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه زیر ۳۰ تومنه ما پارسال خریدیم مگه کی خریدیم، نیسان کوچیک شانسیا همین حدودن

پارسال بله.ولی امسال زیر پنجاه نیست همین شانسیا.ولی هدف اینه یاد بگیرن.زیاد نباید پیچیدش کنن.همون پاک کن بهتره.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بچه کوچک دارم،نون پنیر سبزی برام وقت گیره نارنگی برام راحت تره

بچه ها سبزی دوست ندارن

همون نون و پنیر گردو کافیه

البته زمان پسر من ارزون تر بود همه چی 

مادرها حق دارن اگه کسی خیلی شلوغ کنه ناراحت بشن

اون زمان همه دو مدل خوراکی میدادن و گیفت

پاک کن نارنجی رنگش نارنجیه به ن آخر هم دارهمیترسم زیاد هزینه کنم مادرها ناراحت بشن بگن چشم و هم چشمی ...

نمیدونم میخوای ببر ولی اون رنگشه . 

نقل هم داشته باشی تو ظرف یکبار مصرفی بریزی ببری میشه هدیه.

یه سئوال این هدیه رو معلم برمیداره؟یا چی؟

پارسال بله.ولی امسال زیر پنجاه نیست همین شانسیا.ولی هدف اینه یاد بگیرن.زیاد نباید پیچیدش کنن.همون پا ...

شما استارتری ک هی ریپلای میزنی؟ من خودم تو بازار دیدم زیر ۳۰ تومنه هنوزم دیگم ریپلای نزن

نمیدونم میخوای ببر ولی اون رنگشه . نقل هم داشته باشی تو ظرف یکبار مصرفی بریزی ببری میشه هدیه.یه سئوا ...

هدیه رو به تعداد نفرات میبرن برا بچه ها دیگه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

گفته بودن.مدرسشون غیر انتفاعی هست ولی خیلی تو این چیزا رعایت میکنن.که تجملی نکننولی بعصی مادرا کلا ا ...

من بچه م تازه یکسال و نیمه ، از الان دارم به این چیزا فکر میکنم   منم صد در صد بخاطر اینکه شیفت صبح و بعدازظهر نره ،غیراتتفاعی خواهم فرستاد .