2777
2789
عنوان

ینی ی بچه خیلی فسقلی داره رسمأ منو سرویس میکنه😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1766 بازدید | 104 پست
پسر ۴ ساله من دیروز کلی گریه کرده، می‌دونی چرا؟میگه مامان چرا خدا فقط می‌زاره دخترها بچه تو دلش بزار ...

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر این همه درس خونده اون بی سواده شما که تو خونه خوابی با سواد

دقیقا  

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

اشتباه میکنی هر ماه برو ک دکتر چکت کنه اونم ن ماما یه متخصص ک اگه درد هات درمان داره والله من بااین که بچه اولمم بود این دردهارو نداشتم

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

من شبا‌معذرت میخام دسشویی ک میگیرتم میاد خودش سفت میکنه سر دلم جوری ک بیدار میشم بعد دیشب رفتم برگشتم دیگه شیطونیاش شروع شد بااینکه خوابم میومد اما انقدر شیرین بود حرکاتش نصفی شبی برام گذاشتم خوب ورجه وورجه هاش کرد بعد خوابیدم 😁

دکتر این همه درس خونده اون بی سواده شما که تو خونه خوابی با سواد

از قدیم گفتن هرکی دکتر خودشه بالاتر توضیح دادم این عمرو کردم هیچ خیری از دکتر ک ندیدم هیچ مامانمم گرفتن ازم فقط مامان من نیست خیلیارو دیدم ب خاطر اشتباه پزشکی جونشونو از دست دادن شاید برا شما خوب بودن برا من تا حالا ی سرماخوردگی هم درمان نکردن

خودت جواب خودتو خط اخر دادی مشکل دقیقا همونجاستمن ک هرچی میشه بدو میرم دکتر

منم ولی آقامون دلش میخواد نصفم کنه 

میگه انقد که تو عرض این 6 سال رفتی دکتر من تو کل عمرم انقد نرفتم تو با دکترا و درمانگاه ها قرارداد داری انگار 🤣

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤

پسر ۴ ساله من دیروز کلی گریه کرده، می‌دونی چرا؟میگه مامان چرا خدا فقط می‌زاره دخترها بچه تو دلش بزار ...

ای جونن این بچه ها چراانقدر شیرینن پسر من تا ۱۷ ماهش شده انقدر کاری جالب انجام میده روزی هزار بار قربون صدقش میرم اونم خجالت میکشه 😀

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

برای بدست آوردن چیزای با ارزش باید سختی کشید ، بچه با ارزش ترینه و مسلما سختی اش هم زیاده 

با آه و ناله و ناشکری هم دردت را بیشتر میکنی هم شیرینی چیزی که به دست آوردی رو متوجه نمیشی 

از قدیم گفتن هرکی دکتر خودشه بالاتر توضیح دادم این عمرو کردم هیچ خیری از دکتر ک ندیدم هیچ مامانمم گر ...

پس وقتی زایمانت رسید خودت نودتو سزارین کن 

خود مادر من تو بیمارستان فوت کرده 

ولی مریضی ش قابل درمان نبود 

چه ربطی به بد بودن داره اشتباه پزشکی هم هست بله ولی نه اینکه بشینی خونه درد بکشی 

ای جونن این بچه ها چراانقدر شیرینن پسر من تا ۱۷ ماهش شده انقدر کاری جالب انجام میده روزی هزار بار قر ...

😘😘😅😅عزیزم، خدا حفظ ش کنه برات.

اره، پسر منم ذوق میکنه، خودش رو جمع میکنه، دستاش رو بهم فشار میده. 😄😄

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃