2777
2789
عنوان

این چه فیلم مزخرفی بود من آخر شبی دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 78 پست
پدر و پسر عاشق یه دختر شده بودن پدره یه حرومزاده به تمام معنا بود

سینمای ایران رسما شده جم تی وی

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا جدیدا فیلما بد آموزی دارن بیشترشون مثلا یه نمونش اینه تو سریال های شبکه خانگی بیشترشون زن و مرد ...

صد رحمت به سیگار ، از دم همه اهل الکل و مشروب هستن و زن بازی و‌‌‌‌... رو عادی نشون میدن کشیدن انواع مواد مخدر هم که لازمه ی این فیلم‌هاست  کامل و جامع یاد میدن

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

تفریحمون یه فیلم دیدن بود اونم که با این فیلما من با پسرام چی ببینم که بدآموزی نداشته باشه ؟

همش سیگار و فحش و مسائل جنسی ...

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
خاک برسرشون ،کلا بی بند و باری و هرزگی رو انقدر دارن عادی نشون میدن که آدم حالش بهم میخوره وای اصلا ...

وااای چه بد اصلا بکر نمیکنن که بچه ها هم میبینن😔 اونوقت نیگن ترکیه اینا از ترکیه که بدتر کردن

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
دقیقا بعد گفتن از رو واقعیت های جامعه ساخته شده پاشین جمع کنید بابا چه واقعیتی

غلط اضافی کردن ...

لعنت بهشون.

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

صد رحمت به سیگار ، از دم همه اهل الکل و مشروب هستن و زن بازی و‌‌‌‌... رو عادی نشون میدن کشیدن انواع ...

مرده شور آزادی رو ببرن اگر قراره اینجوری ادامه داشته باشه ،یه چیزی میدونستن که انقدر این کارگردانا و نویسنده های مریض رو محدود میکردن