دیگه برام خنده دار شده تو این ۷ماه ک باردارم هرروز ک پا میشم با ی درد بیدار میشم دردایی ک کلأ تاحالا نداشتم تو کل زندگیم اخه من نمیفهمم چرا خدا مادر شدن رو با سرویس کردن اشتباه گرفته مگه کا زنا چ گناهی ب درگاهش کردیم حالا خوبه خودشم میدونه ما موجودات ظریفی هستیم اگه کت کلفت بودیم میخاست چیکارمون گنه حالا این ۶ماه بارداری ی طرف این ی ماه ی طرف ک من همه جونم درد میکنه تا دیروز رحم و مثانم درد میکرد الان بالای شکمم کاش حداقل چند روز امون بده این کوچولو دارم جر میخورم کاش فقط بزام تموم شه این روزا خدایی چجوری بدش دومی هم میارید سومی و بد چهارمی حتی پنجمی خدایی دل شیر دارید بازم بد ماجرا اینجاس ک من دکترارو قبول ندارم اصلأ خوشم نمیاد ازشون سواد ندارن ب خاطر همین دکتر نمیرم ببینم اصلأ من بااین دردا چجوری زنده موندم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دکتر این همه درس خونده اون بی سواده شما که تو خونه خوابی با سواد
دقیقا
مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
من شبامعذرت میخام دسشویی ک میگیرتم میاد خودش سفت میکنه سر دلم جوری ک بیدار میشم بعد دیشب رفتم برگشتم دیگه شیطونیاش شروع شد بااینکه خوابم میومد اما انقدر شیرین بود حرکاتش نصفی شبی برام گذاشتم خوب ورجه وورجه هاش کرد بعد خوابیدم 😁
دکتر این همه درس خونده اون بی سواده شما که تو خونه خوابی با سواد
از قدیم گفتن هرکی دکتر خودشه بالاتر توضیح دادم این عمرو کردم هیچ خیری از دکتر ک ندیدم هیچ مامانمم گرفتن ازم فقط مامان من نیست خیلیارو دیدم ب خاطر اشتباه پزشکی جونشونو از دست دادن شاید برا شما خوب بودن برا من تا حالا ی سرماخوردگی هم درمان نکردن