2777
2789
عنوان

شب تو دانشگاه

455 بازدید | 34 پست

بچه ها من امروز ساعت ۵ کلاس داشتم

اینقد سرم درد میکرد رفتم تو نمازخونه خواستم گوشیمم بزنم به شارژ

اونجا خوابم برد بیدار که شدم دیدم ساعت ۷ و نیمه

خیلی ترسیده بودم اصلا نمیدونستم کجام

خلاصه رفتم ساختمون دیگه دیدم کلاس تموم شده خیلیییی دلم گرفت 

هنوزم حالم گرفته س چیکار کنم پاک شه از ذهنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم وقتی میخوابم بیدار میشم کسی دورم نیست میترسم و دلم میگیره 

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

اشکالی نداره حتما خسته بودی این همه دانشجو کلاسو میپیچونن یا حتی روزای امتحان ترم خواب میمونن تو ام یکی مثل اونا عمدی ک نبوده چند روز بعد یادت میره 

یونگی بعد سربازی میاد خواستگاریم🐈🦥
آره و اینکه نمیدونستم کجام حس بدی بود

چقدر حس بدیه ...منم خیلی اینجوری اذیت میشم و دلم میگیره الان بخاطر اینکه یاداوری شد بهم یه فشار زیاد روحی وارد شد بهم ..

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .