فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 عنوان سلام وام فرزند آوری 183 بازدید | 11 پست الان تو سایت نگاه کردم نوشته در صف انتظار جلوش زده ۱ یعنی ب زودی نوبتمون میشه؟چون چن روز پیش نفر هفتم بود خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم 1403/08/12 | 09:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 آره خداکنه ب شدت احتیاج داریم خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 نفری چقده الان؟ چندتا ضامن توسایت زده یکنمیدونم چندتا میخاد خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 نفری چقده الان؟ چندتا ضامن اها فرزند اول چهل دوم هشتاد خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 3تادارم مشکل ضامن دارم ماهم میخایم ضامن پولی پیدا کنیم خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
بررررررررف عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 1393 ماهم میخایم ضامن پولی پیدا کنیم سلام عزیزم کدوم سایت میری؟ خودت ثبت نام کردی یا کافی نت؟
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 سلام عزیزم کدوم سایت میری؟ خودت ثبت نام کردی یا کافی نت؟ سایت وام فرزنداوری،تونت همین بزنی میاره،چخبرخوبی؟نی نی ت چن ماهه شد؟ نه خودم ثبت نام کردم خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
بررررررررف عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 1393 سایت وام فرزنداوری،تونت همین بزنی میاره،چخبرخوبی؟نی نی ت چن ماهه شد؟ نه خودم ثبت نام کردم چه خوب من چند ماهه پول دادم کافی نت برام ثبت نام کنه همش میگه سایت بسته س سلامتی عزیزم دخترم ۶ ماهشه 😍نی نی های تو خوبن ❤🎀😍
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 چه خوب من چند ماهه پول دادم کافی نت برام ثبت نام کنه همش میگه سایت بسته س سلامتی عزیزم دخترم ۶ ماهشه ... والا شاید همون بهتر باشه اسم ما که درنمیاد اصلا،خداحفظش کنه،الان ده ماه و ۲۸روز خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم