2777
2789
عنوان

گرایشات عجیب دوسته دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 4166 بازدید | 125 پست
ممنون عزیزم از نظرت .دختر منم جز مدرسه هیچ جا تنها نمیره .حتی بیرون این چیزا با دوستاشم نداره همه چی ...

نه نگران نباش دختر دایی منم همینجوره 15سالشه همممه جا بامادر پدرش میره مدرسش هم شاهده ولی بادوستاش چت میکنه به من تعریف میکنه من فقط میزنم به درمسخره بازی که اره جوگیرن بزارسرکار فلان اصلا دامن نمیزنم به حرفاش حساس نمیشم که مثلا فکر کنه وای پس چیز مهمیه لزو فلان باور کن خودشونم چندششون میشه نهایتش اینه باهم شوخی بدنی کنن بخندن کاری که خودمونم اون زمان ده بار کردیم پشت هم میزدیم فرار میکردیم میخندیدیم تومدرسه هیچ غلطی نمیتونن کنن الکی فاز برداشتن تحت تاثیر اینستا ماهواره ان نوجوونا امروزی بلانسبت دخترتون واقعا کم عقلن هرچی بشنون باور میکنن هرچی ببینن هوس میکنن انشاالله این دوره پراسترس هم زودتربگذره برای شما دخترتون وارد دبیرستان بشه نفس راحت بکشین دوران راهنمایی از اسمش معلومه راهنمایی بچه مدام احتیاج به راهنمایی داره شماهم از دردوستی بادخترت وارد شو گوشه های حرف خاطرات الکی که ازخودت درمیاری نصیحت هم اضافه کن اگه اینده وکنکور واسش مهمه مدام تکرار کن مبادا انضباطت کم شه معدلت کم میشه استخدامی به مشکل میخوری تحقیق میرن بین دوستات فلان...

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
از ۹ سالگی و زمان کرونا که درسا انلاین بود داره ...

لعنت به کرونا و گوشی که هر چی ضرر دیدیم از این گوشی هاست اول باید فرهنگ اش می آمد بعد تکنولوژی . از اول باید گوشی بچه ها رامدیریت میکردیم . خیلی خیانت ها و خیلی انحراف های بچه هامون از این گوشی ها شروع شد

خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره زودتر برو حالاالبته اگه مدرسه نری و بگه به ماربط نداره 

دخترتم هرچی بیشتر بهش بگی خوب نیست بدتر میره سمتش

فقط یک حرکت جواب میده مستقیم بگی بابای دخترم گفته صلاح نمیدونم با دخترم ارتباط داشته باشی یکبار دیگه ببینم پیام میدی موضوع را به خانوادت مطرح میکنم و بهتره عاقل باشی از دخترم فاصله بگیری و دارم محترمانه بهت میگم

[QUOTE=359056113]یه کلمه گفتم یا گوشیشو بگیر یا مدرسش عوض کن عرضه هردو کارو نداری تاپیک نزن[/QUOTE ...

عزیزم چندین بار دیدم که گفتی گوشیو بگیر. دیدم که گفتی دختر خودت ۹ سالس و گوشی نداره ...

درسته تو این سن دختر شما گوشی نمیخاد ولی بزار دخترت به سن دختر من برسه ببینم میتونی حریفش بشی و گوشی نخری براش ..یا حتی اگ حریفشم شدی ببینم میتونی افسردگی و سرخوردگی تو این سن حساسشو ببینی.  تحمل کنه که چرا گوشی نداره ...

چون الان من بغیر دخترم یه پسر ۸ ساله هم دارم که اون گوشی نداره و نخریدم براش و خیلیراحت کنترلش میکنم...ولی زمان بلوغ داستان کلا فرق داره 

انشالله میزسی ب اون موقع و میفهمی

نه نگران نباش دختر دایی منم همینجوره 15سالشه همممه جا بامادر پدرش میره مدرسش هم شاهده ولی بادوستاش چ ...

الان افتضاح شدن من شنیدم راحت مواد میکشن و ترویج میدن گل کشیدن را ل ز بودنشونم انگار عادیه یک مدرسه تو شهرما معروفه کلا خرابن یعنی همه میگن پدرمادرهایی که بچه هاشون بازم چشم وگوش بسته ترن به هر دری میزنن تو ان مدرسه نرن بچه هاشون 

مدرسه ها همین شده ما دبیرستان نصف کلاس ل.ز بین بودن ادم می‌ترسید پا بزاره تو کلاس احساس میکنم نمیفهمن خودشونم ی چیزی فقط تو نت خوندن میگن ما گرایشمون فرق داره😂😂😂

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

صد درصد که باااش صحبت میکنم و میدونم که قانعش میکنم و کار اشتباهیی ...ولی اون دختر چی ؟میخام برم مدر ...

من خیلی محافظه کارم . یه مشکلی پیش اومد برا پسرم زدنش . مدرسه شو عوض کردم . شاید اگر من بودم دختره رو  میترسوندم که طرف بچم نیاد بهش میگفتم چت و مدرکم دارم ازت ... ولی اینکه به مدیر بگم واقعا نمیدونم چی کار درسته . 

صبح چتشو دیدم .این چتا برا دیروز عصر بوده ..من صد درصد پیگیری میکنم و پوست اون دختر و میکنم که همچین ...

استارتر میشه بگی تو چت چی بهش گفته بود اگه اشکال نداره سر بسته بگو

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

بنظرم بچه اتون نه تهدید کنین نه بترسونین 

خیلی عاقلانه از عواقب کارش صحبت کنین 

همش بهش بگید که بعنوان مادرش خیر و صلاحش تو اینه که از اون دختر دوری کنه بعدا پشیمون نشه 

یا مثال بزنین از کسایی که آسیب دیدن تو این چیزا

به هر حال بچه های الان باید باهاشون صحبت بشه

نه که مدرسه عوض شه یا گوشی ازش گرفته شه یا به مدیر گفته بشه 

باید عاقل شن عواقب کارشون بفهمن 

همه مدرسه ها همینن وای

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

مدرسه ها همین شده ما دبیرستان نصف کلاس ل.ز بین بودن ادم می‌ترسید پا بزاره تو کلاس احساس میکنم نمیفهم ...

اکثر همینن ...فقط میخان خیلی معدرت میخام گنده گوزی کنن و بگن ما شاخیم وگرنه در واقعیت چیزی نیست

استارتر میشه بگی تو چت چی بهش گفته بود اگه اشکال نداره سر بسته بگو

چیز جنسی اصلا نبود فقط اوک دختر به دختر من گفته که خیلی خشگلی و نازی ...این حرفا دختر منم گل و قلب و اینا براش فرستاده بود. 

اکثر همینن ...فقط میخان خیلی معدرت میخام گنده گوزی کنن و بگن ما شاخیم وگرنه در واقعیت چیزی نیست

دقیقا همینه ولی یه چیزی بگم‌نگران نباشین خوب و بدو به دختر خودتون توضیح بدین خودش می‌فهمه 

من یکی از دوستام که تو دبیرستان دوست شدیم دقیقا این مدلها میگه گرایشم فرق داره فلان من‌کاملا نسبت به این حرفاش خنثی ام زیاد توجه نمی‌کنم و راه خودمو میرم دخترتونم متوجه بشه دیگه زیاد توجه ای‌نمی‌کنه

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.