2777
2789
عنوان

گرایشات عجیب دوسته دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 4114 بازدید | 124 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با مشاور صحبت کن ببینید نظرش چیه حداقل میدونید چطور باهاش حرف بزنید در کنار. صحبتای مادرانه اگه هم گ نیاز بود دخترتون مشاوره بره 

من ۲۵ سالمه درست زمان  بلوغ ما این گوشی های هوشمند اومدن ک ای کاش هیج وقت نمی اومدن بخدااا ک عامل بدبختی همه شده 

بلوغ زودرس ترویج هم جنس گرایی هزار تا کوفت زهرمان خارج عرف حتی تو خارج کشور 

پگرنه دختر ۱۴ ساله چرا باید ب ی دختر پیشنعاد بده بیا باهام دوست شه همش تاثیر همین گوشیاست 

نگرانیتونو درک می‌کنم حتمااا از مشاور با تجربه کمک بگیرین 

مدرسع عوض کردن گوشی گرفتن پاک گردن صورت مسئله ست دختر شما باید ب این آگاهی برسه این قضیه درست نیست وگرنه هیج تضمینی نیست با گرفتن گوشی ارتباطش با اون دختر کم شه یا تو مدرسه دیگه هم چین مواردی نباشه ! 

موقق باشین 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
عزیزم چندین بار دیدم که گفتی گوشیو بگیر. دیدم که گفتی دختر خودت ۹ سالس و گوشی نداره ...درسته تو این ...

بله حریفش میشم چون از همین الان می‌خواد و من با جدیت میگم نه و توضیح هاتمم دادم 

دختر دخترخاله من امسال از مامایی قبول شده و تازه امسال که میره دانشگاه یک ماهه گوشی مستقل داره ،اگه آدم بخواد نخره میشه ،میشه نه گفت و نه گفتن رو یاد داد

دختر عمه من پارسال از دانشگاه دندان قبول شد و تازه دوساله گوشی داره 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

عزیزم به عنوان مادر کارتو درست انجام دادی 

چون دخترت اینقدر باهات دوست هست که اومده بهت گفته

روش تو عوض نکن چون اون موقع ممکنه پنهان کاری کنه و اسیب ببینه

راجب گرایش ها اطلاعاتتو ببر بالا 

بهش بگو از کجا می دونی گرایشت چیه؟ 

بزار حرف بزنه تا بتونی ازش محافظت کنی

بعدم تونستی از مشاور حتما کمک بگیر

من نگرانم اگه به مدرسه بگی برعلیه دخترت گارد بگیرن یا خانواده اون دختر ماجرا رو برعکس جلوه بدن و برای دخترت مشکل ساز بشه 

حساب شده برو جلو