2777
2789
عنوان

گرایشات عجیب دوسته دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 4166 بازدید | 125 پست
مدرسش مدرسه معمولی نیست ...خیر سرش از بهترین مدرسه های منطقس که همه خانواده های درست و حسابین ...اگ ...

چرا دختر شما باید گوشی داشته باشه؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا به دادمون برسه دبیرستانا همه پر از این مشکلاتهمنم با برادرزادم حرف میزدم دقیقا همینا رو گفت ...

واقعا خدا بدادمون برسه ....دختر منم چند مورد گفته بهم که فلان دختر گفته خوشش میاد ازم و ...واقعا نمیدونم چیکار کنم 

همه مدرسه ها همینه خبر نداری

خب چه وضعشه از مدرسه مشکل نیست .مشکل تربیت نادرست والدین که چرا باید دختر ۱۴ساله همجنس باز باشه به مدرسه ربطی نداره شما دختر خودت تربیت کن و مدرسه درست هم هست اینجوری نمیشه که همه بچه ها به لجن کشیده بشن که

چرا دختر شما باید گوشی داشته باشه؟

14ساله گوشی نداشته باشه؟ خب عقده ای میشه که

چون همه هم سن و سالاش دارن

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

خب چه وضعشه از مدرسه مشکل نیست .مشکل تربیت نادرست والدین که چرا باید دختر ۱۴ساله همجنس باز باشه به م ...

عزمزمه همه چی تربیت نیس تاثیره جامعه هم هست تو این سن هورمونا بالاس و نیاز دارن به محبت کردن الان چون این چیزا متاسفانه باب شده دارن میرن به سمتش