2777
2789
دیگه وقتی ناله حقوق کم میکنی در حالیکه نسبت به رحمتت زیاد هم میگیری از این دستورات باید استقبال کنی

من معلم نیستم ولی کجا به نسبت زحمت زیاد میگیرن 

میانگین حقوق ماهانه معلم توی امریکا ۵، ۶ هزار دلاره

۱۵ میلیون میشه ۱۳۷ دلار

اکثر مشاغل به نسبت زحمت دریافتی کمی دارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من معلم نیستم ولی کجا به نسبت زحمت زیاد میگیرن میانگین حقوق ماهانه معلم توی امریکا ۵، ۶ هزار دلاره۱۵ ...

خدا بهت خیر بده عزیزم 

ی سریا فقط نمک رو زخمن 

وگرنه روزی ۷۰۰ نصفش  پول رفت و آمدم میشه فقط 

وای خدا از دهنت بشنوه

من کنکور دارم رشتمم تجربیه مامان بابام اصرار دارن بهترین شغل برا زن معلمیه فقط برا اینکه تابستون بیکار و مرخصی زایمان میدن و دوران دانشجویی حقوق میدن فک میکنن بهشته

داداشم معلمه اینقدر ازش ناراضیه و میناله تازه اون درس تخصصی هم درس میده یه شهر دیگه هم کار میکنه

بعد مامان بابام میخوان برام کتاب فرهنگیان بگیرن برم فرهنگیان خب خانواده پولداری هم ندارم که ساپورتم کنن در اینده اگه رفتم معلمی و حقوقم کم بود😞 بخدا فقط برا اینکه شوهر کنم میگن برم معلمی