2777
2789
عنوان

گرایشات عجیب دوسته دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 4166 بازدید | 125 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا به دادمون برسه دبیرستانا همه پر از این مشکلاته

منم با برادرزادم حرف میزدم دقیقا همینا رو گفت که یه دختره لزه از این خوششاومده 

یا یکی دیگه اومده تعریف کرده برادرم منو میمالونه

یا.... 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

حتما ب مدیر بگو .

بچت تا آگاهی پیدا نکنه دست برنمیداره با ی مشاوره خیلی خوب مشورت کن چجوری بهش بگی 

روی بحث ایمان و عقیده بچت هم کار کن خیلی کمک کننده س افسار نفس رو میکشه تا سمت این چیزا نره 

به نظر مادر اون دختره این پیامها رو نشون بدید 

منم دختر دارم و فک میکنم برای یک دختر ۱۴ساله گوشی داشتن چت زود هست 

دختر من ده سالش توی شاد چند نفر از هم کلاسی هاش سلام میدن ویس میفرستن بدون اینکه به دخترم بگم پاک میکنم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

عادیه؟؟؟🙄

چی عادیه

نگرانیتون طبیعیه خانوم

حتما از مشاور ورزیده کمک بگیر

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

شما باید با دخترت دوست باشی.ارتباطتو قوی کن حالت دستوری اینا نگو آگاهش کن.دخترتون تو یه سنی هستش که ناخود آگاه میخواد تجربه کنه همه چیو.حواست باشه 

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40