2777
2789
عنوان

عکس صمیمی شوهرم با همکار خانم

4789 بازدید | 150 پست

بچه ها کل دیشب بیدار بودم و گریه کردم

همسرم محیطی کار میکنه که کلا همه باهم راحتن و من کنار اومده بودم با این قضیه، تا اینکه دیشب اتفاقی تو گوشیش دیدم برای یه جشنی تو شرکت عکس دسته جمعی گرفت و در ۹۰ درصد عکسها این خانم و همسرم کنار هم ایستادن به شدت نزدیک، همه‌جا خانم شونه شو به همسرم تکیه داده 

همسرم میگه خطای دید باعث میشه نزدیک دیده بشن ، جالبه تو همه عکسا و فقط این دونفر.

قبل این فکر میکردم همسرم عاشقمه

گریه ام بند نمیاد

احتمالا باردار هستم باید آزمایش بدم

میخوام همین امروز اقدام کنم سقط بشه

کاربر قدیمی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نمیان تو محیط کار تو هکس قاف بدن و بدنام بکنن خودشونو

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

زیاد شلوغش نمیکنی؟ میخوام بدونم وخامت اوضاع چقدره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
یه جوری نزدیک وایسادن دختره قشنگ تو شکم همسرمع، انگار هیچی براشون مهم نیست

فقط زود قانع نشو و زود نبخش

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹