2777
2789
عنوان

عکس صمیمی شوهرم با همکار خانم

| مشاهده متن کامل بحث + 4802 بازدید | 150 پست

عکس رو بفرس اگر تاپیک واقعیه 

چهره شون رو کات کن

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدم از شما کمک بگیرمعادیه به نظرتون؟

من توی عکس مشکلی ندیدم راستشو. بخوای

دیگه کنار هم ایستادن همینه دیگه واسه اینکه جا بشن توی کادر باید نزدیک هم وایسن

ولی توی هول شدن و بهانه خطای دید اوردن همسرت یه ذره آدم شک میکنه، که چرا باید هول شه و دلیل چرت و پرت بیاره؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

شما همسرتون پزشک بود فک کنم‌.این چیزا تو محل کار هست همکار زن هست،اگه بخوای با شک زندگی کنی خودتو نابود میکنی.

همسر منم تو مغازه بود اکثرا مشتری خانوم بودن ولی من بیخیال دنیا.حتی یکی شون یکبار من اونجا بودم فک کرد منشی م‌.دقیق رفته بود تو صورت و خودش رو چسبونده بود ب شونه همسرم میگفت نمیشه اقساط،طوری باشه ک راحت بتونم بدم.یکی دیگه اومده بود میگفت فلان چیزو بدین همسرم میگفت نحوه پرداخت ما اینطوریه. 

نقدی.قسط.معرفی ب بانک 

میگفت نه شما بدین من ی جور دیگه حساب میکنم.خودشو جنیفر حساب کرده بود ک ی جنس ۲۰ میلیونی رو مفتی ببره.همسرم ضایعش کرد‌.من حساس نیستم.میخواستم فک کنم ک چند تا خانوم میرن مغازه با کیا حرف میزنه دیوانه میشدم.طراحی م تدریس میکرد همه خانوم بودن.

سلام چرا به همسرت نمیگی

میتونی بری و بگی تو اگه من همچین شرایطی داشتم غیرتی نمیشدی

منم چون تورو دوست دارم روت غیرتیم اگه بازم میخوای با همکارای خانومت اینجوری باشی محل کارتو عوض کن

کدوم دلیلم؟

که بخاطر چندتا عکس،شز تا صبح گریه کنی، بچتو سقط کنی و در ادامه زندگیتون رو به تشنج و خرابی بکشی

اینا اگه ریگی به کفششون باشه، انقد تابلو‌ نمیکنن، مخصوصا تو محیط کار

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

من توی عکس مشکلی ندیدم راستشو. بخوایدیگه کنار هم ایستادن همینه دیگه واسه اینکه جا بشن توی کادر باید ...

اوچقدر تعداد زیاد نبود که بخوان جا بشن

همه با فاصله ایستادن

این دوتا مثل عروس و داماد اون وسط چسبیده به هم

کاربر قدیمی
اومدم از شما کمک بگیرمعادیه به نظرتون؟

عزیزم اگه همه همکاران اینجور باشن عادیه چون تو محیط های کار اگه همه اینجور باشن یعنی براشون مهم نیست  نشان از صمیمیته اما اگه نه فقط همین یه نفر خودشو میچسبونه خب این نرمال نیست

عکس تو گوشی خودشه که رفت سرکارواقعا چرا باید بیکار باشم این ساعت از خوابم بزنم ؟

از رو عکس و نظرات بقیه مشخص میشد خطای دیده یا نه 

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اوچقدر تعداد زیاد نبود که بخوان جا بشنهمه با فاصله ایستادناین دوتا مثل عروس و داماد اون وسط چسبیده ب ...

رفتار دیگه ای هم ازش دیدی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی