2777
2789
عنوان

بچه ها شما اهدا عضو رو قبول دارین و باهاش موافقین

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 76 پست
برام جالبه که تو سال ۲۰۲۵ هنوز بعضی ها فرق کما و مرگ مغزی رو نمیفهمن 😐

سواد جامعه پایینه متاسفانه 

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که ثبت نام کردم خیلی وقته. 

فکر نمیکنم همچین کاری کنن معمولا بعد قطع امید کردن پرونده رو چک میکنن که ببینن کارت اهدای عضو داره بعدم روشون نظارت هست همین نیست هرکی هرکار دلش خواست بکنه به هرحال اگه فوتی تو سابقشون باشه برای خودشون هم بد میشه. 

درکل به شخصه زیاد برام نیست. 

همین که بدونم اعصای بدنم میتونه باعث نجات زندگی یک یا چن نفر بشه و دعا خودشون و خانوادشون بهم برسه و اون دنیا دستمو بگیره برام خیلی ارزشمنده. 

دیگه اینکه پزشکا چیکار میکنن بستگی به وجدان کاری خودشون داره ولی کسی که مرگ مغزی میشه هیچ امیدی به برگشتش نیست. 

سواد جامعه پایینه متاسفانه

چند وقت پیشم تو یه تاپیک دو ساعت داشتم با یکی در مورد همین موضوع بحث میکردم دلیل و منطق براش می‌آوردم آخرم گفت منبعش برنامه زندگی پس از زندگیه 🙄

اگه وسط یه بحث کاملا جدی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2316122 ناشناس 

ب نظرمن ک کار درستیه، هزاران خانواده منتظرن عزیزشون پیششون برگرده ، مرگ مغزی هم ک همه میدونن ۱درصد احتمال برگشتش هست ....اصلا من برگردم که چی بشه ،کسی رو که ندارم ک براش مهم باشم حداقل دل چند فرزند و مادر شاد میشه ....بعدم تا خانواده رضایت ندن ک چیزینمیشه حداقلشمیدونن ک من ب عنوان یه وصیت اینکارو کردم و راضیم 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
منم از همین خیلی میترسم که نکنه امیدی باشه و اونا بیخیالم بشن

اره منم الان تو نت خوندم یه سری نوشتن اصلا جایز نیست چون روحش هنوز تو بدنش هست به سری گفتن برا نجات جون دیگری مجازه من چیزی که با خودم فکر کردم اینه ما که این بدن می‌بریم تو خاک چرا خوراک مورچه شه حداقل یکی جونش نجات پیدا کنه 

من ده سال قبل کارت اهدای عضو کرفتم به نظرم بهترین کار هست. مرگ مغزی دیگه تمام هست و کما نیست که طرفشاید  دوباره برگرده به زندگی. اونقدر ادمهای جوان و بچه و کلا انسانها منتظر پیوند اعضا هستند و سالها رنج و بیماری رو تحمل کردند. نوه ی عمه ی من پسر ۱۵ ساله ای بودند و در انتظار پیوند قلب فوت شد. پسری پر از انرژی مثبت با انگیزهو... و وقتی یاد اون می افتم از کارم خیلی خوشحال میشم

مرگ مغزی درمانی نداره

میگن ممکن سال های بعد شاید مثلا صد سال بعد که علم خیلی پیشرفت کرده باشه بتونن یه کاری بکنن که اینام همه احتمال و شاید 

کی میخواد یه بدن رو، نگیم جنازه، صد سال نگه داره که شاید بشه زنده اش کرد؟ 

چند وقت پیشم تو یه تاپیک دو ساعت داشتم با یکی در مورد همین موضوع بحث میکردم دلیل و منطق براش می‌آورد ...

بیخود نیست روز به روز پسرفت میکنیم و عقبگرد میریم برعکس دنیا

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

اینکه طرف ایست قلبی کنه و باز قلبش بزنه ممکنه. میلیون ها مورد اینطوری بودن ولی تا حالا حتی یک مورد بعد از مرگ مغزی برنگشتن‌.

مرگ مغزی هیچ برگشتی نداره

و حدودا یک هفته تا ده روز بعد یواش یواش تمام اندام ها و بافت ها میمیره.

من موافقم. ترجیح میدم بعد از من، چیزی از من بمونه

یک بچه ی خوب، یک تفکر مثبت، یک عضو بدن...

هرچی 

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

مرگ مغزی هیچ برگشتی نداره من با گرفتن کارت اهدای عضو موافق نیستم چون کاملا یه چیز نمادینه اگه اتفاقی ...

اره ولی خوب رضایت خودت رو به خانواده نشون میده الان حکمش خوندم به سری نوشتن بود نه مجاز نیست اصلا چون روحش تو بدنش هست یه سری دیگه نوشته بود اجازه اگر هیچ احتمالی برای برگشت وجود نداره آدم میمونه کدوم درسته آخه اگه بدن بره خوراک مورچه ها شه چرا یه زنده استفاده نکنه 

مرگ مغزی درمانی ندارهمیگن ممکن سال های بعد شاید مثلا صد سال بعد که علم خیلی پیشرفت کرده باشه بتونن ی ...

اصلا تو مرگ مغزی بعد یه مدت حتی با وجود دستگاه هایی هم که به بیمار وصله بعد یه مدت بافت ها خودشون شروع به تخریب میکنن 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2316122 ناشناس 

برام جالبه که تو سال ۲۰۲۵ هنوز بعضی ها فرق کما و مرگ مغزی رو نمیفهمن 😐

من می‌دونم ولی اینجا دیدم یکی گفت تحقیقاتی انجام داده یه نفر  مثل اینکه بودن کیس های که برگردن منم. مطمعنی نیستم  

اصلا تو مرگ مغزی بعد یه مدت حتی با وجود دستگاه هایی هم که به بیمار وصله بعد یه مدت بافت ها خودشون شر ...

یک هفته بعد

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.