2777
2789
عنوان

خانوما چرا میگن یاکریم شومه

| مشاهده متن کامل بحث + 1553 بازدید | 35 پست

من اعتقاد نداشتم یه یاکریم اومد خونمون تو طاقچه ی پنجره لونه کرد تخم گذاشت 

خدا شاهده هنوز جوجه هاش از تخم بیرون میومده بودن پدرم تو گردنش تومور دراومد سرطان گرفت یه سال درگیر بیمارستان بودیم

نمیدونم ربطی به یاکریم داشت یا نه ولی ما دیگه نذاشتیم تو خونه امون لونه کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این قابل قبول تره باز

🩵♥️

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

من الان یه چیز میگم همه میریزن سرم.

ببین جن نداره  اما خوب نیست.

من یادمه چند ماه پیش ۲تا یاکریم اومدن لونه گذاشتن ایوونمون، اتفاقی توی گوگل سرچ زدم یه سریا میگفتن شومه اما من قبول نکردم و گذاشتم لونه بسازن. همین که لونه ساختن مرغ عشقم بعد ۴سال توی همون هفته مرد، همین که مرغ عشقم مرد فرداش دیدم اینام نیستن. از بابام پرسیدم گفت از قدیم میگن یاکریما خوش یمن نیستن.

من الان یه چیز میگم همه میریزن سرم.ببین جن نداره اما خوب نیست.من یادمه چند ماه پیش ۲تا یاکریم اومدن ...

اخه چه ربطی به یاکریم بدبخت داشته!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اخه چه ربطی به یاکریم بدبخت داشته!

منم مثل شما قبول نمیکردم، بعضیا میگفتن شومه من مخالفت میکردم میگفتم نه اینا خرافاته  حییون بی زبون اما خب پیش اومد.

حالا نمیدونم به خاطر یاکریم بوده یا نه. اما خب اینجوری شد شما میتونی خرافه بدونی.اذیتشون نکنین اما نزارین لونه هم بسازن.

مادر شوهرتو بنداز دور با اون اخلاق خرافاتیش😑حالا اون احتمالا یه پیرزن بیسواده تو که جوونی چرا این ح ...

اتفاقا دعوامون شد منم با یاکریمه تنها تو اتاقم 

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙