2777
2789
عنوان

خانوما چرا میگن یاکریم شومه

| مشاهده متن کامل بحث + 1545 بازدید | 35 پست
اتفاقا دعوامون شد منم با یاکریمه تنها تو اتاقم

ولش کن محلش نذار برعکس حیوون برکت و رزق و روزی میاره

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

ولش کن محلش نذار برعکس حیوون برکت و رزق و روزی میاره

پس بزرگش کنم ب خدا توی چمنا از سردی کز کرده بود یه گوشه

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس بزرگش کنم ب خدا توی چمنا از سردی کز کرده بود یه گوشه

اره بابا من میرم برا اینا گندم میخرم البته مال خودم نیسنا ازادن از بس دونه ریختم براشون دیگه زیاد میان تو خونمون 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

اره بابا من میرم برا اینا گندم میخرم البته مال خودم نیسنا ازادن از بس دونه ریختم براشون دیگه زیاد می ...

چه خوب منم دهنشو باز کردم بهش غذا اب دادم سر حال شد الان داره شیطونی میکنه 😂

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙
چه خوب منم دهنشو باز کردم بهش غذا اب دادم سر حال شد الان داره شیطونی میکنه 😂

اگه بچست دونه نمیتونه بخوره ها نزنی خفش کنی بره😬

من اعتقاد نداشتم یه یاکریم اومد خونمون تو طاقچه ی پنجره لونه کرد تخم گذاشت خدا شاهده هنوز جوجه هاش ا ...

برای ماهم اینطور شد یاکریم خونه مامانم تخم گذاشت، محلشون خییییلی امن بود ولی دزد اومد همه چیو بردن