2777
2789
عنوان

زردی نوزاد نه روزه

171 بازدید | 26 پست

سلام دوستان من دخترم از روز سوم متوجه شدم زردی داره بردم آزمایش دادم ۲۰ بود از صبح تا شب اصلا صورتش حالت زرد چوبه گرفت 

دکتر گفت بخاطر اختلال خونین آخه گروه خونی من oدخترمA. دوشب بیمارستان دو دستگاه بود بهترین بیمارستان خصوصی بردم گفت خانم دستگاههای ما تو غرب کشور درجه یکه و یه شب معادل دو روز تو دستگاه بیمارستان عادیه بدنش پوسته پوسته شد جوش‌های ریز قرمز درآمدن رو بدنش دکتر گفت عوارض دستگاه تا دو روز خوب بود اینم بگم خوب شیر میخوره 

همه راه ها رو امتحان کردم امشب بازم نگاش میکنم برگشته تو رو خدا چیکار کنم آنقدر دکتر رفتیم دخترم کلافه است دلم میسوزه براش

قطره بیلی روبین بهش بده 

شیر حتما بهش بده 

یکم یا عرق کاسنی کف پاهاشو ماساژ بده و زیر گلوشو 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطره بیلی روبین 

دستگاه در منزل 

ببندش به شیر خشک 

شوخی بردار نیست 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

قطره بیلی روبین بهش بده شیر حتما بهش بده یکم یا عرق کاسنی کف پاهاشو ماساژ بده و زیر گلوشو

دکترم گفت بیلی نده بهش آخه دختر بزرگمم زردی داشت دخترش براش نوشت این دکتر میگه بخاطر اون قطره اکثر بردیا خوب نمیشن 

دوستم گفت هر روز دوبار با پنبه تمام بدنشو با عرق کاسنی تمیز میکنم شیرم ماشاالله زیاد میخوره طوریه که سینه هام درد میکنه

یکی از راه هاش بردن پیش طب سنتی خوبه اگر میشناسی و میدونی قابل اعتماده . اگر نه اسم بهترین دکتر رو س ...

دکتر سنتی ام بردم پشت گوشش رو حجامت کرد البته مثل حجامت نبود حالت یه قطره خون از بالای گوشش ریخت ترنجبین و کاسنی شیرخشت ستاره داده میخورم

کم نیار دختر منم 19بود زردیش..چهارشب تو بیمارستان تو دستگاه باتجهیزات قوی گذاشتن تازه شد 12مرخص شدم بعدهنوز صورتش زرد بود چشاشم همینطور هی ببر آزمایش خون آزمایش پوستی آه آه چقد بد بود درحالیکه گروه خونمون یکی بود oمثبت..همسایمون پزشک اطفال بود گفت بچت یازده روزشه آزمایش دادم 9بود گفت موردی نداره یه قطره نوشت اونو دادم

برای من گفتن شیر خشک بده که دستشویی کنه زردی از مدفوع خارج میشه  داروهای گیاهی هم خوبه ولی چون نوزاده باید تحت نظر پزشک باشه بسپار به علی اصغر امام حسین انشاالله زودی خوب بشه من خودم خیلی استرسی هستم