2777
2789
عنوان

خواهش میکمم بیاین

246 بازدید | 19 پست

میخوام طلاق بگیرم 

۱۸ سالمه یه پسره دوساله دارم 

شوهرم ازم ۱۲ سال بزرگتره 

نمیخوام سرزنش کنید منم جای دخترتون کم نکشیدم از این دنیا که یه عده بیان بازم دلمو بشکونن الان که دارم می نویسم اشکم تمومی نداره امشب 

منو زده چندین بار اما دیگه نمیتونم مگه من چقدر سن دارم که جوونیمو بزارم پاش کتک هم بخورم بی محلی هم ببینم 

به نظرتون بعد طلاق برای بچم خیلی سخته؟

بقول شاعر که می‌گفت :ز بس خندیدم و پنهان نمودم راز خود را ؛کسی باور ندارد در دلم ، دریای درد است :)

مهریت چقده?شوهرت وضع مالیش خوبه؟

۱۱۴ تا سکه 

بد نیست اما مهریه نمیخوام از خودش خیر ندیدم از مهریش ببینم الانم خودم کار دارم بابام برام مغازه زده 

بقول شاعر که می‌گفت :ز بس خندیدم و پنهان نمودم راز خود را ؛کسی باور ندارد در دلم ، دریای درد است :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچت بببنه مادرش هذاب میکشه قطعا خیلی بیشتر سختش میشه

اگر راهی برا سازش نیست و مستقلی جدا شو

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

دقیقا مشخصات دوستمو داری فقط اون شوهرش خیانتم میکردبهش گفتم مستقل شه و کار کنه گف تو دشمن زندگیمی قه ...

نه من خداروشکر کار دارم اما پدرمادرم میگن بعد طلاق باید با ما زندگی کنی 

بچت بببنه مادرش هذاب میکشه قطعا خیلی بیشتر سختش میشهاگر راهی برا سازش نیست و مستقلی جدا شو

امشب بچه ام گاز گرفت اروم زدم روی دهنش جلو بچه زد توی صورتم 🥺 منی که مامان بابام یه بار دست روم بلند نکردن تیک دختر بودم بعدم گرفت خوابید 

خوبه که سنت کمه کجا بری با یه بچه

حیف بچم وگرنه همین امشب خودمو میکشتم 

منم تو سن کم ازدواج کردم مشکلات مشابه شما رو دارم  برید پیش تراپیست اگه درست بشو نبود و از طرف خانواده از همه لحاظ حمایت میشید و تمام تلاش تونو کردید اما بازم درست نشد اون موقع برای طلاق اقدام کنید بچه گناه داره  تا جایی که می‌تونید برای درست کردن زندگی تون تلاش کنید 

اگ جو خونه خیلی دعوایی و سنگینه طلاق بگیری به نفع بچته

اصلا بچم انقدر حواسش به ماست همه رفتارمونو زیر ذره بین داره

منم تو سن کم ازدواج کردم مشکلات مشابه شما رو دارم برید پیش تراپیست اگه درست بشو نبود و از طرف خانوا ...

رفتم کلی جلسه رفتم نشد که نشد شوهرم نمیومد تنها هم فایده نداره 

پس راه درست رو برو مستقل هم که هستی

میترسم بچم بهش بد بگذره خیلی بچه حساسیه