2777
2789
عنوان

چقدر با باباهاتون راحتید

| مشاهده متن کامل بحث + 3444 بازدید | 147 پست
پدر من سر راه رفتن ،دست خط ، حرف زدن ، غذا خوردن همه چی ایراد میگیره .. خیلی تفاوت سنی داری ...

پدر منم ایراد میگیره ولی مثلا سر این که سر سفره کسی نباید ملچ ملوچ کنه یا زیاد حرف بزنه  یا هر کسی باید لباساشو خودش برداره 

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙

من اولین بار پریود شدم جشن هم گرفتن برام اوت قدری راحتم که گاهی اوقات میگم سر راه نوار بهداشتی بیاره یا تو اون‌دوران همیشه خوراکی ها و..خون ساز میاره میگه بده به زینب براش خوبه

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بالاخره جوونه ممکنه بادیدن بدن من هواسش پرت بشه تحریک بشه ب گناه بیفته من مقصرم

خدای من باورم نمیشه😦

خلاصه داستان زندگی منو همین یه جمله توصیف میکنه: از بیرون آرامش داشتم اما از درون همیشه در حال فکر کردن به همه چیز بودم:) a💙

مادر ندارم پدرم حکم مادرهم برامون داره الاان ی مدته خونه پدرم هستم با بچه هام دوستان درجریان ان... دوران پی ام سی ب پهلو دراز کشیده بودم رو کاناپه حوالی صبح بود پدرم تو اشپزخونه بود اومد ی لیوان چای خوشرنگ با نبات گزاشت رو میز گفت باباجان من رفتم خدافظ...رفت سرکار🥲🥺♥️

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

والله مادهه شصتیا آنقدر احترام بابامون برامون واجب بود من که خجالت می‌کشیدم اصلا بدونه من پریودم حتی وقتی هم که برام خواستگار میومد ازخجالت آب میشدم به نظرم بحث پریودی بحث زنانه هست چرا به پدراتون میگین اخه

پدر منم ایراد میگیره ولی مثلا سر این که سر سفره کسی نباید ملچ ملوچ کنه یا زیاد حرف بزنه یا هر کسی ب ...

برای ما  خودش مچ مچ میکنه  ، هر کار بخواد میکنه 

اما به ما ایراد میگیره😊 هی 

❤👌🏼💯🚘💒🏮💷💰

مامان نداره؟

من خیلی راحت نیستم غیرمستقیم میفهمن پریودم😂😂وای یدفعه کیسه اب گذاشته بودم رو شکمم بابام گفت توام دلت درد گرفته؟

نمیدونم غذا چی خورده بودیم دلدرد گرفته بود فکر کرده بود منم بخاطر اون دلدرد گرفتم 

گفتم اره بابا دل‌پیچه دارم😂

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

من از ۱۷ سالگی که مادرم فوت شد 

با بابام خیلی صمیمی شدم . همه حرفامون بهم میگفتیم. واسش خواستکاری میرفتم

ازدواجم‌کردم راحت تر شدم. میشینیم غیبت شوهرمو میکنم پیشش خالی میشم 😂

الانم چند ساله هروز تلفنی حرف میزنیم 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد