2777
2789

پسرم ۷ سالش کلاس اول پیش دبستانی اصلا همکاری نکرد بیشتر غایب بود اصلا تکلیف انجام نمی‌داد اینم بگم آب یه جا بند میشه ولی این بشر نه الان کلاس اول خدا رو شکر میره ولی برای نوشتن تکلیف خون به جیگرم میکنه دلم میخواد بعضی وقتا قشنگ بگیرم بزنمش بعد میگم بی خیال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نمونش برای مدرسه کلی زور زدم برای بیدار کردنش بیدار که شد گفت طبق معمول لباس فرم نمی‌پوشم بعد زور دعوا که پوشید گفت جوراب خواهرم میخوام بپوشم اونم مدرسه میره بابا جوراب خواهرت دخترانه س فلان گریه و دعوا یعنی سر صبیحی م ی  رینه تو اعصاب آدم که بره 

بعدَشم که میاد دنبال بازی بازی بازی دیگه شب نا نداره از جاش بلند شه درس بنویسه اونقدر کریه میکنه دیگه خوابش میبره گریه میکنه برای بازی کردن ها نه چیز دیگه ای

این درس خون ازش در نمیاد تهش مث من یه دیپلمی میشه نمیگم درسشو ادامه نده بده چون بالاخره امروزه شخصیت یک انسانو از رو مدارک تحصیلیشم میبینن ولی دو سه سال دیگه بفرستش کنار درس یه حرفه ای مث تعمیرگاه یا ام دی اف یا کار فنی یاد بگیره حتما تا بزرگ شد به دردش بخوره چون این دانشگاه برو نیست مطمعنم😂

تشویق

تشویقش میکنم میگم اکه بنویسی فلان چیزو برات میخرم خون به جیگرم میکنه مینویسه بعد میگه حتما باید بخری فکر کن باید کلی التماس کنم دعوا کنم بنویسه یا اینکه کلا نمینویسه و میگه باید بخری

تشویقش میکنم میگم اکه بنویسی فلان چیزو برات میخرم خون به جیگرم میکنه مینویسه بعد میگه حتما باید بخری ...

باید. تشویق کنی ثولی بدعادت نشه باج بخواد 

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه

من بودم رهاش میکردم و به معلمش میگفتم سخت بگیره چند باری که معلم بهش گیر بده بهتر میشه   یاد یکی از اقوام افتادم اول راهنمایی همه درسها رو تجدید شده بود به جز ورزش حتی انظباط هم زیر ده گرفته بود 

من بودم رهاش میکردم و به معلمش میگفتم سخت بگیره چند باری که معلم بهش گیر بده بهتر میشه یاد یکی از ...

🤣🤣راستش میترسم به معلمش بگم سخت بگیره نره کلا مدرسه معلم مهدش برای آموزش سخت گیری میکرد کلا نمی‌رفت یعنی تو خونه یه جنگ بود این بره مدرسه 

این درس خون ازش در نمیاد تهش مث من یه دیپلمی میشه نمیگم درسشو ادامه نده بده چون بالاخره امروزه شخصیت ...

این خودشم میگه ما بچگی ها میپرسیدن میخوای چیکاره بشی می‌گفتیم دکتر این از الان میگه میخوام بازاری باشم یا اینکه نتوستم میرم گدا میشگ

این خودشم میگه ما بچگی ها میپرسیدن میخوای چیکاره بشی می‌گفتیم دکتر این از الان میگه میخوام بازاری با ...

همینه دیگه علاقه نداره به تحصیل ولی ادامش بده تا تو جامعه اعتباری داشته باشه حدقل دیپلمو بگیره تابستونا جای کلاس های الکی بفرستش کنار دست یکی کار فنی یاد بگیره بعدا که راه افتاد تو فصلای دیگه که مدرسشم بازه اون فنی رو ادامه میده مثلا اگر شیفتش صبحی بود بعدازظهر میره کار فنیش اگر بعدازظهری بود صبحا میره.

اگر از من میشنوی کار فنی حتما بفرستش تا وقتی دیپلم گرفت کار فنی رو بلده دیگه خودش میشه استاد کار خودش کارگاه میزنه اما نفرستیش بعدا یا باید سرمایه هنگفتی واسش جور کنی که کار خوبی بزاره یا با سرمایه پایینی همون دستفروشی رو میزاره که ارزشی هم نداره