2777
2789

نمیدونم خیلی حس بدیه بااینکه من همه میگن خوبی. قدم بلنده چهرم همه میگن خیلی خوبه 

به خودم میرسم تیپم امروزیه همیشه شیک میرم پیشش ولی اصلا پیشش اعتماد بنفس ندارم چون اصلا ازم تعریف نمیکنه💔 همه بمن میگن همه چیت عالیه خوشگلی ولی اون ک باید بگه نمیگه مثلا فقط چن روز پیش تولدم بود تو تبریکی ک برام نوشته بود گفت خوشگل من😶 خانومم ولی در حالت عادی هیچ وقت اینارو نمیگه خیلی اذیت میشم دوسدارم همیشه ازم تعریف کنه حس میکنم حسودیمو میکنه

روانشناسی میگه 

کسانی که واقعا خوشگلن ازشون زیاد تعریف نمیکنن یعنی بهشون نمیگن چقدر خوشگلی و این واقعیته 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میدونی من مثلا پیش بقیه خودمو خیلی قبول دارم ولی پیش اون همیشه ضعف دارم😐

نقاط ضعف و قوت ما فقط تو رابطه مشخص میشه 

ما در حالت عادی و معمولی همیشه خودمون رو منحصر به فرد و خاص میبینیم ؛ ولی وقتی تو رابطه میریم یا ازدواج میکنیم میبینم چقدر باگ داریم ک باید درستش کنیم.

این ک ما خودمون رو در کنار بقیه چجور میبینیم مهم هست ولی مهمتر از اون اینه ک خودمون رو کنار عشقمون چطوری میبینیم ولی وقتی ک شما میگی من میخوام بهم محبت کلامی کنه و ... اینا نشون دهنده اینه ک عزت نفس پیش پارتنرت نداری 

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.