2777
2789
عنوان

شوهرم گفت برو دنبال زندگیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1984 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من ۱۰ ساله ازدواج کردم منم تازه ۵ ساله از قرض و بدهی خلاص شدم ... ولی دیدم شوهرم تلاشش رو میکن ...

همین که شوهرتون تلاش میکرده یعنی شما و زندگیتونو دوست داشته وگرنه گرونی های هر روزه شرایطو برای اکثر مردم  سخت کرده 

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
اولش خوب بود

اگر ارزششو داره و اخلاقش خوبه شما هم برو سرکار کارای خونه هم مشترک انجام بدین که بار الکی رو دوش شما نباشه

اگر ارزششو داره و اخلاقش خوبه شما هم برو سرکار کارای خونه هم مشترک انجام بدین که بار الکی رو دوش شما ...

اخلاقش خوبه نسبت به مردایی که من دیدم دورو برم اخلاقش خیلی باهام خوبه 

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...

خودت شرایط زندگیت  رو بهتر میدونی اگه این چندسال تلاش کرده و نشده پس آدم اهل کاری هست و فقط زمان میخواد.اگه نه اهل تلاش و کار نیست که باید تجدید نظر کنی و اینو خودت بهتر از ما تشخیص میدی که همسرت جزو کدوم دسته هست

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اخلاقش خوبه نسبت به مردایی که من دیدم دورو برم اخلاقش خیلی باهام خوبه

بنظرم کار پیدا کن باهم زندگیو اداره کنین تنهایی وقتی بخوای مستاجر هم باشین سخت میشه تا شرایط مالیتون نرمال نشده هم جلوگیری سفت و سخت کن تا اوضاع تون بدتر نشه

میدونم گلم ولی بازم سخته مخصوصا با گرونی الان

متوجه ام عزیزم ما هم باید دایم مراقب باشیم تا خدای نکرده گرفتار نشیم چون پشتیبان مالی درست حسابی هم نداریم