2777
2789
عنوان

شوهرم گفت برو دنبال زندگیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1989 بازدید | 78 پست

فقط ۲۰۰تومن

ببین شرایط شاید سخت باشه طبیعیه خسته بشین ولی نه ازهم

به هم دلگرمی بدین امید بدین

مشکل مالی بالاخره حل میشه

باهاش صحبت کن بگو بخاطره بدهی و این چیزا گفتی یا واقعا زندگیه باهمو نمیخوای؟ حرفش اینطور بنظر میرسه که ناامیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳سال نیمه ازدواج کردم سال به سال شرایط بدتر و بی پول تر

امیدوارم ناراحت نشی ولی منطقی نیس بعد ۳ سال همچنان اینطور باشین

دیگه وقتی کرایه خونه نمیدین باید از پس مواد غذاییتون یا هزینه دکترتون بربیاید

مگر اینکه شوهرت اهل کار کردن نباشه

اگه بچه کوچیک نداری خودت هم برو سرکار

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

باشه تو وضعیت مالیشو قبل ازدواج ندیدی؟ گاوی مگه؟ اسکلی چیزی هستی؟ الانم رفتی تو زندگی میدونی وضع اینه فورا جدا شو تا پای یه بچه هم باز نشده! جدا شو برو یه حرفه ای یاد بگیر برو سرکار مستقل شو، این مرد با شرایطی که گفتی مرد زندگی نیست به جز عذاب و سرافکندگی چیزی برات نمیاره.

وقتی اینجوری رفتار کرده باهات اگه برگردی خونه دفعه بعدی بدتر رفتار میکنه، تو ارزشمندی هر رفتار و شرایطی رو تحمل نکن.

البته زندگی خودته ولی من بودم یه ثانیه هم نمیذاشتم اسمش تو شناسنامه م بمونه!

هرچند نمیدونم طبق چه معیاری هم وارد زندگی شدی باهاش.

اون چه تلاشی کرد؟

کارش فقط اینه که پول بده کم کم من جمع کنم بعد یهو بیاد بگه پول لازم دارم بده منم احمق دلم میسوزه میدم

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...
باشه تو وضعیت مالیشو قبل ازدواج ندیدی؟ گاوی مگه؟ اسکلی چیزی هستی؟ الانم رفتی تو زندگی میدونی وضع این ...

گاو هفت جد و آبادته

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...

امروز انقد تاپیک غصه دار دیدم

اعصابم خورده

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

دقیقا منم تو این وضعیتم گلمهفت ساله که ازدواج کردیم تو این هفت سال یکبار خیالم از بابتش راحت نبوده ه ...

عزیزم من ۱۰ ساله ازدواج کردم منم تازه ۵ ساله از قرض و بدهی خلاص شدم ... ولی دیدم شوهرم تلاشش رو میکنه پشتشو خالی نکردم

از اول که اومد خواستگاری درآمد و مدیریت مالی نداشت یا بهت دروغ گفته بود از شرایطش؟ 

ای کاش براحتی نمیگفت برو دنبال زندگیت

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
هوم چه بی غیرته شوهرت یعنی چی برو دنبال زندگیت😐

حس میکنم هر چی سگ دو زده دیده نمیرسه

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️
دارم خواهر دارم

ای بابا بدتر شد که

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

باشه تو وضعیت مالیشو قبل ازدواج ندیدی؟ گاوی مگه؟ اسکلی چیزی هستی؟ الانم رفتی تو زندگی میدونی وضع این ...

داش شما نظر نده

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️
از اول که اومد خواستگاری درآمد و مدیریت مالی نداشت یا بهت دروغ گفته بود از شرایطش؟ ای کاش براحتی نمی ...

اولش خوب بود