2777
2789
عنوان

شوهرم گفت برو دنبال زندگیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1984 بازدید | 78 پست
چرا باید خونتو ترک کنی؟؟؟؟؟ بگو خودت برو خونه مادرت درخواست طلاق بده میام دادگاه این چه صیغه ای که خ ...

با مامانش تو یه حیاطیم

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...

یعنی خاک بر سر ما مردم ایران که این مسئولین هرجور که میخوان با ما رفتار میکنن

ماهم شدیم رعیت و خیلی راحت تن میدیم

خیلی از زندگیا به خاطر این گرونی ها داره از هم میپاشه

نه شما مقصری نه شوهرت

تهش هیچی نیست باور کن....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شرایطت هر دوتون خیلی سخته

واقعیتش این که همسرت نیاز به حمایت داره ،اگر امکانش هست کمی خانواده خودتون کمی هم خانواده همسرتون بهتون کمک کنن از این بحران رد شید بعدا خدا بزرگه، طلاق بدترین اتفاق ممکن

سلام درواقع هیچ کس بیشتر از خود شما روی همسرتون شناخت نداره اگه میدونید مرد زحمت کشی هستن و به شما و زندگیتون اهمیت میدن و با معیار هاتون از نظر اخلاقی مطابق هستن و میتونید کنارشون احساس آرامش داشته باشید باهم با ملایمت صحبت کنید مشکلات مالی برا هر خانواده ای پیش میاد میتونید در کنار هم مدیریتش کنید اگه همسرتون لایق فرصت دوباره هست بهشون فرصت بدید

دوست قشنگم اگر بچه نداشتی میگفتم اگر تحملت سراومده برو ولی میگی بچه داری پس شرایط برای بعد از طلاق خیلی خاص هست گیرم تو تامین مالی هم باشی دغدغه ی بزرگ و همیشگی بنام بچه ات خواهی داشت روزانه چقدر از این دست مشکلات اینجا مطرح میشه خودتون میبینید دیگه . پس میگم باهم بشینید فکر کنید همفکری کنید صحبت کنید تا یه تکونی به زندگیتون بدید از خانواده ها کمک بگیرید خودت اگر میتونی شاغل شو اینور اونور دنبال شغل بسپرید براش ... خلاصه اگر مشکلی جز این مورد ندارید میتونید حلش کنید 

خدایم برایم کافیست💗

دوست قشنگم اگر بچه نداشتی میگفتم اگر تحملت سراومده برو ولی میگی بچه داری پس شرایط برای بعد از طلاق خ ...

بهم الان پیام داده رفتی منم گفتم هنوز نه مامانم رفته مهمونی ،دلت میخواد زودتر برم راحت شی الان پیام داده کسی که رفتنی میشه باید بره 

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...
بهم الان پیام داده رفتی منم گفتم هنوز نه مامانم رفته مهمونی ،دلت میخواد زودتر برم راحت شی الان پیام ...

دلش شکسته توقع نداشته بگی باشه میرم

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

استارتر و بقیه دوستان 

یه گروه درددل داریم هرکسی لیـ.نک میخاد 

درخواست دوستی بده بفرستم براش

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.

ببین گفتی که شوهرت اخلاقش خوبه باهات 

بچه هم داری 

حیفه زندگیت 

طلاق نگیر 

بچه تو بذار پیش مادرشوهرت خودتم برو سرکار 

کم کم قرض هاتون صاف میشه 

زندگی تون درست میشه ان شاءالله 

شوهرت برا چی ۲۰۰ میلیون قرض داره ؟

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند.