2777
2789
عنوان

تا حالا پیش اومده براتون که

73 بازدید | 6 پست

سلام 

تا حالا براتون پیش اومده با چند تا از دوستانتون که ساکن شهر دیگه ای هستن هماهنگ کنید اونجا رفتین همدیگه رو ملاقات کنین بعد دقیقا زمانی که برنامه ریزی کردین سفر برین، همه چی بهم میریزه و سفر لغو میشه.. 

یکبار به دوستام گفتم بعد سفر لغو شد بنابه دلایلی.. 

دفعه دوم بهشون نگفتم با خودم گفتم اگه رفتیم باهاشون هماهنگ میکنم اگر بودن میبینمشون نبودن هم که هیچی.. 

.

فک میکنین دلیلی پشت این اتفاقه؟! یعنی ممکنه چون نیت من دیدن دوستامه این اتفاق میفته و هی سفرمون لغو میشه؟ 😔

دلخوشیم دیدن دوستامه و هر دفعه اینطوری میشه.. احساس میکنم دلیلی پشتش هست که من درک نمیکنم شاید چند سال دیگه دلیلشو بفهمم.. گاهی فک میکنم بهتره بی خیال دیدن دوستام بشم با اینکه خیلی تمایل دارم ببینمشون... 

ممنون میشم از تجربه هاتون بگین.. شاید شما هم مثل من این احساسات و افکار رو تجربه کرده باشین.. 

ممنونم از همه🌸🍀

من چند بار شده رفتم شهر دوستام ولی اصلا نگفتم بهشون چون حس میکنم دیکه بعد از چند سال اصلا حرف مشترکی ...

اره متوجهم، با بعضی دوستام منم همینطورم اما یسری دوستا هستن که هنوز در ارتباطیم و دوستای خوبی هستن دوست دارم ببینمشون از نزدیک و حضوری باهاشون حرف بزنم.. 

اما تا الان نشده.. نمیدونم چرا همه چی پیچیده میشه.. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیب نداره سعی کن بهش فکر نکنی چون خیلی شنیدم چیزی که از پیش ذوقشو کنی کنسل میشه

چقدر حرفت درسته.. دقیقا خیلی ذوق این اتفاق رو داشتم و دارم اما همه ش توی ذوقم میخوره با هر بار کنسل شدن سفر.. 

سعی میکنم دیگه بهش فکر نکنم.. 

چقدر حرفت درسته.. دقیقا خیلی ذوق این اتفاق رو داشتم و دارم اما همه ش توی ذوقم میخوره با هر بار کنسل ...

خودم تا حالا خیلی پیش اومده که به یه چیزی که نزدیک بودم همش ذوق میکردم و هزار بار خودمو تو اون موقعیت تصور میکردم آخرش نمیشد ولی وقتی بیخیال میشدم اون اتفاقه میفتاد 

خودم تا حالا خیلی پیش اومده که به یه چیزی که نزدیک بودم همش ذوق میکردم و هزار بار خودمو تو اون موقعی ...

منم همینطوری شدم الان..‌ مثلا قرار بود امشب حرکت کنیم.. ولی کلا کنسل شد.. 

اخه ادم ذوقش مدکور میشه اینجوری .. بی خیالی هم خیلی سخته.. با این حال تصمیم گرفتم بی خیال بشم و روی کارهام تمرکز کنم..