2777
2789
بهش گیرندین شما....مدرسه هم چیزی گفت بگین پیش دبستانیه نوشتن لازم نداره

وای مربیشون رو مشق چقدر حساسسس 

تا میرن میگه مشق نوشتین .تا ننویسن میگن هیچی یاد نمیگیرن شما بی اهمیتین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر ما در اومده با مشق نوشتنشون . دستشون کند . هزار بار دفتر بیار جلوش شاید یه خط بنویسه . هر روز اع ...

حداقل  شما  اذیتش  نکنید    تا جایی که میتونه  با بازی   باهاش کار کنید    خسته شد   استراحت کنه   بازی کنه  بعد.   همه  مادرا   باید   باهم   برید   صحبت کنید     من اصلا موافق نیستم با سختگیری  و  مشق نوشتن تو   پیش دبستانی.  تو این  سن   فقط باید   با  جو مدرسه  و   انضباط  آشنا بشن   در  کنار   بازی     وگرنه از  مدرسه   زده میشن.

کار دستی اصلا درست نمیکنن همش تو خونه میگن خودتون ...  همش بنویسن بنویسن . خب مخ بچه 5/5ساله م ...

داستان خوانی نقاشی کاردستی کتابهای آموزش و پرورش هر هفته شعر و قرآن خمیر بازی رنگ انگشتی ..... حروف در حد فقط صداهاشون . لوحه نویسی هم آخر هفته کتابهاشون رو میارن خونه هر کی دوست داشته باشه مینویسن. ماه مهر راجع به مدرسه و هر مفهومی که مربوطش بشه کار کردن آبان هم راجع به خیابان, قوانین راهنمایی رانندگی .... باهاشون کار کردن.

خدایا شکرت شکرت شکرت.

به نظر من هم واقعا زوده برای مشق. دختر منم اصلا کاری تو خونه ندارن. جز یک کتاب کار که آخر هفته ها میاره خونه اونم نه مشق. تمرین مهارتهای مختلف. مجبورش نکنید انجام بده به نظر من یا مهدشو عوض کنید هنوز خیلی دیر نیست

بگرد... مطمئن باش پیدا میکنی... فقط خوووب بگرد و خسته نشو  

اصلا نباید تکلیف داشته باشن نیاز نیست. بچه زده میشه. خیلی توی زندگیش تاثیر گذاره. من رشته ی تحصیلیم مرتبط با همین موضوع هست بچه ها تا کلاس سوم هم اگه حروف رو کامل یاد نگیرن اشکالی نداره فقط نباید زده بشن از درس و مدرسه. این خیلی مهمه خیلی

خدایا شکرت شکرت شکرت.

مدرسه پسر من که بیشتر بازی و سرگرمی و کاردستیه و فوتبال و پارکه.. حالا تازه دو روزه دارن کتاباشونو کار میکنن اصلا خونه نمیارن مشق و تکلیف هم ندارن تعجب میکنم کتابای پیش دبستانی همه جا یه جور تنظیم  شده نباید اینقدر تفاوت باشه که

🤔
پدر ما در اومده با مشق نوشتنشون . دستشون کند . هزار بار دفتر بیار جلوش شاید یه خط بنویسه . هر روز اع ...

به آموزش و پرورش اطلاع بدید . پیش دبستانی مشق نداره 

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.
حداقل  شما  اذیتش  نکنید    تا جایی که میتونه  با بازی   باهاش کا ...

والا بخدا دقیقا حرف منم همینه . خیلی اعصابم بهم ریخته . با حرف یک نفر من مگه تغییر رویه میدن . 

پسرم دیروز میگفت نمیرم . 

درصورتیکه قبلا روزای تعطیل بزور که باید برم مدرسه