2777
2789

سلام .  روز اول گفتن ما حق نداریم الفبا رو اموزش بدیم ممنوعه . چندروز پیش گفتن کتاب اموزش الفبا خریدیم کم کم دارن یادشون میدن . اعداد رو تا چهار یاد دادن . هر روز مشق دارن . بچه م زده شده . 

یه پارکی جایی اینارو نبردن . 

به بجه های شما تو این دو ماه چی یاد دادن ؟10روز اولم ک تعطیل بودن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشق اصلا ندارن.آموزش الفبا هم ندارن.اعداد تفریحی.زبان قرآن قصه گویی و نمایش نجوم ورزش موسیقی لگوکیدز ...

خیلی خوبه . اینحا با مدرسه اشتباه گرفتن . واقعا موندیم با این کاراشون . فقط میدونن پول بگیرن

پسرمنم پیش دبستانیه   تو خونه هیچ کاری  ندارن   بجز  گاهی   شعر حفظ کردن.    مدرسه   کاردستی   آزمایش   قصه و نمایش   دارن     الفبا و اعداد هم    با شکل و  بازی   یاد میدن.    مشق از حالا خییلی زوده    با مدیرشون   صحبت کنید.

الفبا یاد میدن .یکبارم تو هفته کاردستی درست میکنن میبرن . دیگه کاری تو خونه انجان نمیدن

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.
قران رو از رو میخوند ؟ اینحا فقط سوره های کوجیک میگن تکرار میکنن

بله حتی مسابقه هم فرستادنش رتبه سوم اوردالبته دخترمن مهدالرضارفت پیش دبستانیشوازقبل ترشم خودم باهاش کارکرده بودم ولی درهرصورت ک خوب بود

در ضمن گفتن توی پیش دبستانی نوشتن ممنوعه  .اون مربوط به اول دبستانه 

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.
الفبا یاد میدن .یکبارم تو هفته کاردستی درست میکنن میبرن . دیگه کاری تو خونه انجان نمیدن

پدر ما در اومده با مشق نوشتنشون . دستشون کند . هزار بار دفتر بیار جلوش شاید یه خط بنویسه . هر روز اعصاب خوردی ودرگیری داریم . شوهرمم گیر میده بهش بنویس بنویس 

من خودم پیش دبستانی کار میکنم  , به بچه ها در کل سال شاید   ۱۰ حرف یاد  بدیم و اعداد تا ۱۰ . نوشتن هم در هفته یک بار اون هم در حد تا  نصف صفحه دفتر    , بیشتر مفاهیم و رنگها رو کار میکنیم . داستان براشون میخونم و میریم حیاط کمی بازی میکنیم