2777
2789
والا بخدا دقیقا حرف منم همینه . خیلی اعصابم بهم ریخته . با حرف یک نفر من مگه تغییر رویه میدن .  ...

خوب  حق داره  بچه.    اگه میتونی   مدرسه شو   عوض کن     بپرس شاید مدرسه ای   باشه     روش بهتری داشته باشن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نباید تکلیف داشته باشن نیاز نیست. بچه زده میشه. خیلی توی زندگیش تاثیر گذاره. من رشته ی تحصیلیم ...

کاش   تو  ایران   انقد    اذیت نکنن   بچه رو.    بدون اینکه بدونن   علاقه ش  چیه    به زور    میخوان همه چی   یادشون  بدن.

پدر ما در اومده با مشق نوشتنشون . دستشون کند . هزار بار دفتر بیار جلوش شاید یه خط بنویسه . هر روز اع ...

دخترمنم چهارماه مونده پنچ سااش بشه از چهارسالگی میلرمش جامعه القران اونجام الفبا رو حفطی یاد میدن نوشتاری نه دیگم لازم نیس ببرم پیش هزینشم از پیش خیلیدکمتره درضمن روخانی قرانم یادش میدن خودش میخونه با اشاره

مدرسه پسرم دولتیه شاید چون مستقیم زیر نظراموزش وپرورشه اینطوریه ؟؟؟

دختر منم مدرسه دولتی میره

ولی فقط آخر هفته دفتر لوحه اشو میاره خونه اونم فقط در حد 4 خط مینویسه و پایین برگه ی دفترم یه نقاشی

نه اینکه هر روز بشینه مشق بنویسه

سالهاست که از آغوش گرمت محرومم مادر.....
دختر منم مدرسه دولتی میره ولی فقط آخر هفته دفتر لوحه اشو میاره خونه اونم فقط در حد 4 خط مینویسه و پ ...

خیلی خوبه . 

والا اینحا به طور کاملا محسوس دارن در حق این بیگناها ظلم میکنن . 

خانما مدرسه پسرم دولتیه شاید بخاطر همین اینطوریه اره ؟؟

اتفاقا مدارس چون تحت نظر آموزش و پرورش هستن نباید اینطور باشه حالا فرقی نمی کنه دولتی یا غیر انتفاعی. کلا پیش دبستانی هل خصوصی محسوب میشن و جز آموزش رسمی کشور نیستن. پیش دبستانی در مهد کودک ها زیر نظر بهزیستی هستن و ممکنه روش هاشون متفاوت باشه.

خدایا شکرت شکرت شکرت.