2777
2789

وقتی به همه چی فک میکنم میگم چرا اینکارو کاردی چرا زندگی و ایندمونو نابود کردی ارزششو داشت؟!😭💔

چقد زنای سرزمینم باید بسوزن یکی از بی مهری همسر یکی از کتکاری یکی از درک نشدن یکی از خیانت،نمیدونم اگه کفر نباشه باید بگم دنیا خیلی ناعادلانس😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نشده فقط متهم به دردی شدم که درمان ندارهکسی که میگفتم محاله خیانت کنه بهم خیانت کرد😭

مثله من عزیزم😭

منم شوهرم بهم خیانت کرد یه زن رو صیغه کرده و اصلا هم پشیمون نیس

منم دارم طلاق میگیرم

شوهر منم اصلا بهش نمیومد بهم خیانت کنه

قوی باش خواهر

مثله من عزیزم😭منم شوهرم بهم خیانت کرد یه زن رو صیغه کرده و اصلا هم پشیمون نیسمنم دارم طلاق میگیرمشو ...

میدونی میومدم اینجا بعضیا میگفتن همه مردا خیانت میکنن بعضیاشونم لو نرفته من با خودم میگفتم چرا همه رو باهم جمع میبنده چرا هنوز آدمای خوب هستن ولی دیدم نهههه راس میگف انگار😭

عزیزم متاسفم میدونم چی میکشی خیییلی درد سختیه منکه دارم هرروز میمیرم💔

عزیزم ، اینجوری نگو .‌ از ته قلب برات امیدوارم همه چیز درست شه😔

ممنون ازت مهربون🌸

میدونی خیلی سخته از کسی که مث چشمات بود کسی که بهش اطمینان داشتی این دردو بکشی💔

خیلی از مردها کثیفن و مطابقن خیلی از زن ها هم

من امروز یه مرد متاهل خوشتیپ وپولدار فهمید مطلقه هستم

بهم پیام داد گفت زنم بدنش مو داره میخام با یه زن دیگه باشم به من پیشنهاد دوستی داد😐

من اگه مثله اون مرد بیشرف بودم قبول میکردم و به زنش خیانت میشد

تقصیر همجنس خودمون هم هست

ما باید هوای همو داشته باشیم

بخدا من اینقدر سرزنشش کردم گفتم دل زنت رو نشکون و آخرهم بلاکش کردم

و به خودم افتخار کردم😊

چون میدونم چه دردی داره خیانت

ممنون ازت مهربون🌸میدونی خیلی سخته از کسی که مث چشمات بود کسی که بهش اطمینان داشتی این دردو بکشی💔

می‌دونم ، ولی کاریش نمیشه کرد . دنیا سختگیر تر از اونیه که بذاره خوشحال باشی 💔

به هر حال خداروشکر کن که بعضیا با رفتنشون فرصت دیدن آدمای بهتری رو بهت میدن ..

فِکرایِ تو ذِهنَم .... اَز هَندزفریم پیچیده تَرهههههه😭💔😑

خیلی از مردها کثیفن و مطابقن خیلی از زن ها هممن امروز یه مرد متاهل خوشتیپ وپولدار فهمید مطلقه هستمبه ...

خدا لعنتشون کنه خدا زن و مردای خیانت کارو لعنت و ریواشون کنه،خیلی کثیف و بی ذاتن،بگو آخه چرا یه زنو با هزار امید آرزو بدبخت میکنین آقاااااا ازدواج نکنین برین پی هرز بازیتون یه نفرو هم بدبخت نکنین