2777
2789
عنوان

به جاریم چه هدیه ای بدم

289 بازدید | 16 پست

پیرو تاپیک قبلی

برادرشوهرم بهم پیام دادم عذرخواهی ودعوت کرد

منم برااینکه میونه شون باشوهرم همین اول کاری خراب نشه کوتاه اومدم ورفتم مراسم عقدش

حالا برادرشوهرم باخانومش اومدن شهرمون وقراره کلا یه شب بمونن ک شام خونه برادرشوهرم بزرگترم دعوتن

مادرشوهرم زنگ زد گف خونه شماهم میایم با سربزنیم 

حالاسوالم اینه بهش کادوی پاگشا الان بدم یا بزارم هروقت رسمی دعوتش کزدم؟واینکه کادو چی بدم

به نظرم خودت دعوتشون کن. اون موقع یه پارسیانی چیزی در حد توانت بده

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای شام ک خونه برادرشوهردیگمندعوت منظورت اینه تماس بگیرم یا بزارم یه زمان دیگ ک بیان شهرمون

نمیشه فردا دعوت کنی؟ میرن؟ زنگ بزن بگو بیاین خونه ی ما هم مثلا فلان روز. خوب نیان هم شما بگو بهشون

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
درستهکادو چی مناسبترهسکه پارسیان یا وسیله خونه مث ظروف پذیرایی

سکه خوبه

نمیشه فردا دعوت کنی؟ میرن؟ زنگ بزن بگو بیاین خونه ی ما هم مثلا فلان روز. خوب نیان هم شما بگو بهشون

فردا خانواده جاریم میان و همشون هستن خونه پدرشوهرم دعوتن ماهم اونجادعوتیم

بعدشم کلامیرن

فردا خانواده جاریم میان و همشون هستن خونه پدرشوهرم دعوتن ماهم اونجادعوتیمبعدشم کلامیرن

کادو بده ..بگو دوست داستم دعوتتون کنم وقت نسد انشالله سریع بعد حتمن بیاد منزل ما ..یه تعارفی ب زن

فردا خانواده جاریم میان و همشون هستن خونه پدرشوهرم دعوتن ماهم اونجادعوتیمبعدشم کلامیرن

خوب عزیزم برن هم شما یه تعارف بزن به نظرم. بگو بمونین پس فردا هم بیاین خونه ی ما.