2777
2789
عنوان

کاش دوباره مدارس آنلاین میشد

256 بازدید | 15 پست

سلام ..‌ما مادرا که خودمون داریم درس می‌دیم ..‌نمی دونم این ببر و بکش و بیار برای چیه 

تو این سرما و توی این فصل که همش بچه ها مریضن ..

من دو تا بچه ابتدایی دارم دو تا شیفت مقابل همین که خوب میشن باز دوباره میگیرن بخدا دیگه نمیتونم راه برم نمی‌دونم مریض داری کنم نمی‌دونم خانه داری کنم نمی‌دونم باید درس بدم و تکلیف حل کنیم

کلا خودمو فراموش کردم فقط کارمون شده همین 24 ساعت وقت کم میارم بخدا 

کاش لااقل یه روز مثلا چهارشنبه هارو آنلاین میکردن 

می‌خوام برم به مدیراشون بگم ببینم اجازه میدن بچه هامو لااقل چهارشنبه ها نبرم چون رماتیسم دارم 

الانم از دیروز درازکش افتادم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خداااا نکنه لاقل تایم صبح به زندگی برسیم انلاین بودن مدام گرفتار بودم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
شما خودت کاراتو میکنی. اونا بچه ان خیلی فرق میکنه. این خانومم وظایف دیگه ام داره درکنارش

شاید باورتون نشه ولی مامانمم خیلی کمک می‌کنه تو درس ها مدرک خاصی نداره ولی میشینه فیلم نگاه می‌کنه به من یاد میده 🙂🤌🏻

اگر بچه کلاس اولی و دومی نیست ازشون بخواه خوشون درسشون رو بنویسن و بخونن و تلاش به یادگیری کنند وازه ...

پارسال همزمان اول و دوم داشتم پوستم کنده شد امسالم دوم و سومن اونجوری که باید و شاید مستقل نشدن برای درس و مدرسه

حضور در کلاس و بین همسالان و آموزش حضوری  با مجازی قابل نیست!!! شما اگه هردو رو یک شیفت ثبت نام میکردی، یکبار رفت و آمد میکردی و زمانیکه مدرسه بودن کلی وقت داشتی برای استراحت و کارهای خونه

و اینکه از اول انجام تکلیف نشین بالا سرشون تا آخرش. بگو انجام بدن، هرازگاهی برو چک کن

مگه فقط یه مدرسه محل شما هست؟؟

مدارس دولتی همه شیفتاشون با همه 

مگه اینکه یکیشون بزارم غیرانتفاعی که ثابت باشه اونم باید سرویس بگیرم و هزینه مدرسه رو ... خیلی سخت میشه برامون ولی خب خودمم دارم به این موضوع فکر میکنم  

مدارس دولتی همه شیفتاشون با همه مگه اینکه یکیشون بزارم غیرانتفاعی که ثابت باشه اونم باید سرویس بگیرم ...

دختر من امسال که رفت دور دوم ابتدایی، شیفتش بعدازظهر میشد، بردم یه مدرسه ی دیگه که شیفت دور اول و دومش برعکس مدرسه ی قبلش بود. و صبحی شد(هر دو مدرسه فاصله ی چندانی ندارن) چون میخواستم با پسرم که صبحیه، یکی باشن

یعنی محل زندگی شما مدرسه های دولتی دخترونه و پسرونه، دور اول همه صبح هستن؟؟