2777
2789
تازه مال منو گاهی میزنن pcod

اره اینم هست فعلا برا من تاحالا اینو نزدن ولی قبلا مجرد بودنی میرفتم اس رو میزد الان ام زده میترسم نکنه منظورش از این حروف سایز کیست باشه مثلا حرف اول اسمل و مدیوم ینی کیستم بزرگتر شده؟؟ خیر سرم ازدواج کردم هنوز از داخل بدن خودم شناخت ندارم 😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه مال منو گاهی میزنن pcod

بعد ی سوال عزیزم شما تو یکی از تاپیکات زدی بچت ۵۰ روزش بود که دوباره بی بی چت مثبت شده خواستم بدونم واقعا باردار بودی؟ و اینکه با وجود کیست تخمدان امکان بارداری سریع وجود داره؟ یعنی نگران نباشم؟ 

نه باردار نبودم بارداری رو سخت میکنه یکم ولی نازایی نمیاره

دعا کن برام چند وقت دیگه وقت دکتر دارم می‌خوام شروع کنم به درمان کیستم و بعدشم اقدام ب بارداری میترسم آخه خودم تک فرزندم مامانم سه بار قبل و بعد من بچه سقط کرده میترسم ارثی باشه

PCOM زده قبلا مجرد بودنی S میزد هیچ دکترین درست حسابی جواب ادمو نمی‌ده فقط بلدن دارو بنویسن بخدا نصف ...

Pcom چیز خاصی نیست که خطرناک باشه،با همون دارو برطرف میشه،خیلی از خانوما دارن

Polycystic Ovarian Syndrome (PCOS)
Polycystic Ovarian Morphology (PCOM)

اولی یعنی سندروم تخمدان پلی کیستیک و دومی ینی مورفولوژی تخمدان پلی کیستیک. وقتی اولی رو داشته باشی میتونه باعث دومی بشه. ینی سندروم تخمدان پلی کیستیک میتونه باعث ایجاد کیست توی تخمدان بشه. S حرف اول syndrome و m حرف اول morphology هست. ربطی به سایز کیست و small و medium بودن نداره.

Polycystic Ovarian Syndrome (PCOS)Polycystic Ovarian Morphology (PCOM)اولی یعنی سندروم تخمدان پلی کی ...

خب کدوم خطرناکتره؟ مورفولوژی؟ یا سندروم؟ اینجور که گفتی اولی باعث دومی میشه ینی دومی ی قدم پیشرفته تر از اولیه خطرناکه یا میشه باهاش باردار شد؟