بله عزیزم اولین بارداری بود ...شش هفته بود قلبش تشکیل نشده بود تو هفته نهم متوجه شدم وهفته دهم کورتا ...
ولي فكر نكنم نياز به كورتاژ داشتي با قرصم ميتونستي سقط كني من خودم تا هفته ١٠ صبر كردم البته جنين ديگه تو ٦ هفتگي رشدش متوقف شده بود ولي با ١٠ تا قرص سقط كردم خداروشكر اصلا اذيتم نشدم يه سري دكترا پولكين الكي كورتاژ ميكنن منم يه دكتر تو بيمارستان صارم اصرار داشت بايد كورتاژ كني ولي اومدم بيمارستان آتيه دكتر انصاف گو خدا خيرش بده گفت با قرص سقط ميشه. ايشالله كه دفعه ديگه واسه هردوتامون اين اتفاق تكرار نشه و خدا بهمون ني ني هاي سالم و صالح بده بدون دردسر. نگران نباش عزيزم توكلت به خدا باشه🌹🌹🙏🙏
ولي فكر نكنم نياز به كورتاژ داشتي با قرصم ميتونستي سقط كني من خودم تا هفته ١٠ صبر كردم البته جنين دي ...
ممنونم از دعای خوب وانرژی مثبتت عزیزم ان شاا...توکل به خدا .......دوست جونم من وقتی بستری شدم دارو هم مصرف کردم ولی تاثیری نداشت سقط نشد ومجبور به کورتاژ شدم.
آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام گلم.فعلا دوماه از سقطم گذشته ان شااله تیر اقدام میکنم.
آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع)
من دقیقا مشکل شما رو داشتم. دکتر سونوی واژینال انجام داد و گفت نمیشه و کورتاژ اورژانسی..😔
عزیزم خیلی متاسفم ...امیدوارم درآینده بارداری موفقی رو تجربه کنیم...شما چند هفته سقط داشتین.علت سقطتون چی بود؟
عزیزم خیلی متاسفم ...امیدوارم درآینده بارداری موفقی رو تجربه کنیم...شما چند هفته سقط داشتین.علت سقطت ...
هفته ۶ جنین خوب بود و با شرایط عالی، دکتر سونوی واژینال انجام داد، ضربان قلبش خیلی حس قشنگی بود. هفته هشت یک دفعه بدون هیچ دردی و در عرض چند دقیقه افتادم به خونریزی شدید،
دکتر گفت قلبش ایست کرده.
بعد کورتاژ هم جنین رو فرستادند برای آزمایش که هنوز نتیجه اش نیومده😔
هفته ۶ جنین خوب بود و با شرایط عالی، دکتر سونوی واژینال انجام داد، ضربان قلبش خیلی حس قشنگی بود. هفت ...
منم منتظر جواب نمونه برداری هستم.توکل به خدا ما که نمیتونیم حکمتشو درک کنیم