من یه لخته خون تو کیسه آبم بود و گفت جنین رشد نکرده...الان پسرم 14سالشه ماشا الله به قد و هیکلش بارداریم هم عالی بود روش بعد شش سال هم دختر گیرم اومد بدون هیچ مشکلی....ان شا الله روزی شما بشه مثل پسر من که چشم و چراغ خونم شده....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط قرص های اسید فولیک رو حتما بخور و شبی یک عدد ویتامین ای جویدنی هر دوتون
مممنون عزیزم حتماولیچه ریسکی کردین شما که بعدش سریع اقدامکردینچون همهمیگن ۲ تا ۳ ماه باید صبر کرد رحماماده بشه منم خیلی دوست دارم سریع اقدامکنمولی میترسم دوباره سقط بشه
منم سه ماه پیش سقط داشتم دکتر ۲ ماه گفت پیشگیری کنم این ماه اقدام کردم امروز رفتم ازمایش دادم ولی باردار نبودم خیلی ناراحت شدم همه میگفتن بعد سقط زود باردار میشی😢😢😢
سلام من ۳ تیر سقط داشتم،البته سقطم جوری بود ک اصلا هفته هم نداشتم ،این ماه هم درد تخمک گذاری و ترشح داشتم،برای همین نمیتونم جلوی خودمو بگیرم ک جلوگیری نکنم،دوباره ک جلوگیری نکردم،برام مهم نیست بشم تا نشم بعد ک ۳ماه شد میرم پیش دکترم😊دعا کن ک زودتر باردارشم
خدایا شکرت.یا ضامن آهو تولدت بهترین معجزه بهم دادی😍👶