الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام من خودم بارداري اولم بود كه تو ٦ هفتگي جنينم رشد نكرد و قلبش تشكيل نشد چندين بار تو هفته هاي مخ ...
سلام دوسست عزیزم ضمن همدردی با شمامنم با یکی دوهفته تأخیر اسفند ۹۷با شرایط مشابه شما سقط کردم چون خودش سقط نشد کورتاژ شدم.هنوزم پریود نشدم .ومیترسم از بارداری بعدی...از جنین من نمونه برداری کرد دکتر هنوز جوابش نیمده استرس جواب نمونه هم دارم ..واسه شما نمونه برداری نکردن؟
آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع)
سلام دوسست عزیزم ضمن همدردی با شمامنم با یکی دوهفته تأخیر اسفند ۹۷با شرایط مشابه شما سقط کردم چون خو ...
سلام گلم نه نمونه برداري نكردن من خودم خيلي اصرار داشتم كه آزمايش و نمونه برداري انجام بشه ولي دكترم نذاشت و گفت نيازي نيس واسه اولين حاملگي اين اتفاقا طبيعيه اگه دفعه بعد تكرار بشه نياز به آزمايشه. واسه پريود شدنم نگران نباش من خودم دوره هام خيلي منظم بود و ٢٨ روزه پريود ميشدم ولي بعد از سقطم بعد از ٣٥ روز پريود شدم كه دكتر گفت مشكلي نيس اولين پريود بعد از سقط يه كم با تاخيره. من دوباره تيرماه ميخوام اقدام كنم واسه بارداري البته دكترم گفت بعد دو دوره پريود ميتوني اقدام كني حالا من بعد ٤ ماه اقدام ميكنم ولي باز ميترسم همين اتفاق تكرار شه😞😞
بله عزیزم اولین بارداری بود ...شش هفته بود قلبش تشکیل نشده بود تو هفته نهم متوجه شدم وهفته دهم کورتاژ کردم...منم دقیقا نگران بارداری بعدیم ولی چاره ای نیست توکل به خدا من سه ماه بگذره اگه دکترم اجازه بده اقدام میکنم ان شاا..
آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع)