2777
2789
عنوان

بارداری مجدد بعد از سقط :(

| مشاهده متن کامل بحث + 125373 بازدید | 272 پست
دقيقا همينطوره🙏🙏ببخشيد شما هم يه بار سقط داشتين؟؟ ببخشيدا كه ميپرسم

بعله.توهفته10

میشه برای سلامتی بچه هام ی صلوات مهمونم کنید.   ***الهم صل علی محمد و آل محمد***

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو10 هفته بدلیل نزدن قلب جنین سقط کردم.البته هفته 7قلب میزد.دکترم برام آزمایشات سیستم ایمنی رونوش ...

منم دوسال پیش یه سقط داشتم

الانم باز همون اتفاق برام تکرار شده و دارم سقط میکنم

بنظرتون احتمال داره سیستم ایمنی منم مشکل داشته باشه؟؟

پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍
منم دوسال پیش یه سقط داشتم الانم باز همون اتفاق برام تکرار شده و دارم سقط میکنم بنظرتون احتمال د ...

البته اونایی ک ایمنیشون مشکل داشته بالای 9یا10 هفته سقط داشتند.یعنی باعث ایست قلبی جنین میشه.شمام حتما بروآزمایش.انشالله ک بارداری بعدی سالم وخوبی روپشت سرمیذاری

میشه برای سلامتی بچه هام ی صلوات مهمونم کنید.   ***الهم صل علی محمد و آل محمد***
البته اونایی ک ایمنیشون مشکل داشته بالای 9یا10 هفته سقط داشتند.یعنی باعث ایست قلبی جنین میشه.شمام حت ...

مرسی بابت اطلاعات 

خوب شد خیالم راحت شد

من تو هردو مورد قبل از تشکیل شدن قلب رشدشون متوقف شده

مرسی بابت اطلاعات  خوب شد خیالم راحت شد من تو هردو مورد قبل از تشکیل شدن قلب رشدشون متوقف شده

عزیزم البته گفتم بیشتریااینطوربودند مثل من.حالاشمام واسه اینکه خیالت راحت بشه حتما آزمایشو بده

عزیزم البته گفتم بیشتریااینطوربودند مثل من.حالاشمام واسه اینکه خیالت راحت بشه حتما آزمایشو بده

چشم حتما

به دکترم میگم اگه نیازه برام این آزمایشو هم بنویسه

ممنونم خواهر❤️

چشم حتما به دکترم میگم اگه نیازه برام این آزمایشو هم بنویسه ممنونم خواهر❤️

اینقد این تجربه تلخه ک واقعا دوست ندارم واسه هیچکسی پیش بیاد.ببخشید اگه اصرارکردم حتما بری آزمایش.برامن ک خیییلی سخت بود این تجربه

اینقد این تجربه تلخه ک واقعا دوست ندارم واسه هیچکسی پیش بیاد.ببخشید اگه اصرارکردم حتما بری آزمایش.بر ...

نه بی گدار به آب زدن اصلا خوب نیست آدم باید حسابی بررسی کنه بینم مشکلی داره یا نه بعد اقدام به بارداری کنه،خواهش عزیزم

سلام من خودم بارداري اولم بود كه تو ٦ هفتگي جنينم رشد نكرد و قلبش تشكيل نشد چندين بار تو هفته هاي مخ ...

سلام دوسست عزیزم ضمن همدردی با شمامنم با یکی دوهفته تأخیر اسفند ۹۷با شرایط مشابه شما سقط کردم چون خودش سقط نشد کورتاژ شدم.هنوزم پریود نشدم .ومیترسم از بارداری بعدی...از جنین من نمونه برداری کرد دکتر هنوز جوابش نیمده استرس جواب نمونه هم دارم ..واسه شما نمونه برداری نکردن؟

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع) 
سلام دوسست عزیزم ضمن همدردی با شمامنم با یکی دوهفته تأخیر اسفند ۹۷با شرایط مشابه شما سقط کردم چون خو ...

سلام گلم نه نمونه برداري نكردن من خودم خيلي اصرار داشتم كه آزمايش و نمونه برداري انجام بشه ولي دكترم نذاشت و گفت نيازي نيس واسه اولين حاملگي اين اتفاقا طبيعيه اگه دفعه بعد تكرار بشه نياز به آزمايشه. واسه پريود شدنم نگران نباش من خودم دوره هام خيلي منظم بود و ٢٨ روزه پريود ميشدم ولي بعد از سقطم بعد از ٣٥ روز پريود شدم كه دكتر گفت مشكلي نيس اولين پريود بعد از سقط يه كم با تاخيره. من دوباره تيرماه ميخوام اقدام كنم واسه بارداري البته دكترم گفت بعد دو دوره پريود ميتوني اقدام كني حالا من بعد ٤ ماه اقدام ميكنم ولي باز ميترسم همين اتفاق تكرار شه😞😞

شما اولين بارداريت بود؟؟ چند هفته بودين؟

بله عزیزم اولین بارداری بود ...شش هفته بود قلبش تشکیل نشده بود تو هفته نهم متوجه شدم وهفته دهم کورتاژ کردم...منم دقیقا نگران بارداری بعدیم  ولی چاره ای نیست توکل به خدا من سه ماه بگذره اگه دکترم اجازه بده اقدام میکنم ان شاا..

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع)