2777
2789
اشکال ندارهخودت برنامه ریزی کن ولی درستبخاطر یه درس از یه درس دیگه نزنبعضی درسا رو خودخوان بخون اگر ...

اره منم اکثر اوقات دو تا درس میخونم

و من برا همه درسا حتی دینی فیلم میبینم ،،واقعا نمیتونم نیبینم چون مدرسه هم ک نمیرم حس میکنم به یه آموزش نیاز دارم🫠

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

پریا حسین زاده هست تو کانالش میگف آزمون ها برای من حکم تفریح کردن رو داشت بخاطر همینه زیاد مهم نیسهم ...

تا حالا از این دیدگاه بهش نگا نکرده بودم🙂

فقط امیدوارم بتونم درسای هر سه پایه رو به وقتش برسونم دوازدهم خیلی وقت گیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم اکثر اوقات دو تا درس میخونمو من برا همه درسا حتی دینی فیلم میبینم ،،واقعا نمیتونم نیبینم چون ...

این اشتباه رو نکن اینکه برای یه درس از یه درس دیگه بزنی اشتباهترین کاره در اخر اسیبشو میبینی روندتو درست کن اینطوری به ازمونا هم میرسی

این کارتم اشتباهه دینی و فیلم؟

زیست پایه هم حتی سعی کن خودت بخونی برای پایه فیلم نبینی 

فیلم دیدن هیچ کمکی بهت نمیکنه فقط توهم یادگیری بهت میده

اره منم اکثر اوقات دو تا درس میخونمو من برا همه درسا حتی دینی فیلم میبینم ،،واقعا نمیتونم نیبینم چون ...

به این حرفا هم گوش نکن که به ازمون نرسی و ازمون فقط برای برتراس و....

تو با این ساعت مطالعه خوب باید برسی روندتو درست کن

اون که طرف میگه به ازمون نمیرسم با ساعت مطالعه ۵ ۶ ساعت طبیعیه ولی تو ساعت مطالعه ات خوبه 

این اشتباه رو نکن اینکه برای یه درس از یه درس دیگه بزنی اشتباهترین کاره در اخر اسیبشو میبینی روندتو ...

اره دیگه دینی فیلم نباید ببینم

فارسی چی؟؟

اخه تدریس فرهمند خیلی خوبهه من فیلمای اونو نبینم باید برم کل درسنامه رو بخونم ،،ولی وقتی فیلم میبینم دیگه وقتی برا درسنامه نمیزارم 

به این حرفا هم گوش نکن که به ازمون نرسی و ازمون فقط برای برتراس و....تو با این ساعت مطالعه خوب باید ...

مامانم دیگه کم کم داره فک میکنه ۵ ،۶ ساعت میخونم😑میگه مگه میشه انقد بخونی و همش عقب باشیی😭💔

بعد مشکل دیگم اینه اصلا برا تست وقت نمیزارم کلا درحال یادگیریم