من باراول تو دوماهگي سقط كردم كه دكتر گفت واسه بار اول كسي دنبال علتش نميره و چيز خاصي نيست و بار دوم هم بدون دارو بعد از ٦ماه باردار شدم و مشكلي نداشتم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من 16 هفته بودم - تازه اینجوری شدم هنوز از دکترم هم نپرسیدم فعلا یکسری آزمایش نوشته برام
ولی راستش بهش که فکر می کنم نمی دونم می تونم استرسشو تحمل کنم یا نه - می ترسم خیلی - از یک طرف هم فکر می کنم تنها چیزی که می تونم ارومم کنه اینه که دوباره بتونم ....
من 16 هفته بودم - تازه اینجوری شدم هنوز از دکترم هم نپرسیدم فعلا یکسری آزمایش نوشته برام ولی راستش ...
من تیرماه سقط کردم.والان ماه دومه اقدام کردیم.الان 17 روزپری عقب انداختم هرچی ام بی بی میزارم منفیه.شنبه هفته قبل آمپول پروژسترون زدم.منتظر پریودم ک بیاد.نمیدونم چرا اینقد عقب انداختم.شمام ب نظرم 3ماه بعد سقط اقدام کنید ب امیدخدا زودی باردارمیشی وبارداری خوب وسالمی رو پشت سرمیزاری عزیزم
میشه برای سلامتی بچه هام ی صلوات مهمونم کنید. ***الهم صل علی محمد و آل محمد***
سلام کاش منم میتونستم مثل شماطبیعی باردارشم دوهفتست که کورتاژ کردم ۲۰ روز پیشم عمل خارج رحم داشتم که لولمو برداشتن دو قلو بودن من ای وی اف کرده بودم . حالم خیلی بده پریشب همینجوری سینموفشاردادم خیلی شیراومد خیلی گریه میکنم . شاتس حاملگیم خیلی اومده پایین چجوری دوباره اقدام کنم
سلام من خودم بارداري اولم بود كه تو ٦ هفتگي جنينم رشد نكرد و قلبش تشكيل نشد چندين بار تو هفته هاي مختلف سونوگرافي رفتم حتي ٤ هفته بعد منتظر موندم كه اگه مشكلي داشت خودش سقط بشه ولي نه علائم خونريزي نه درد و نه لكه بيني داشتم كه دكترا بهم گفتن اصلا رشدي نميكنه و بايد سقط بشه ٥ روزي ميشه كه با قرص سقط كردم ولي حيلي نگرانم كه بارداري بعديمم همين اتفاق بيفته از يه طرف خيلي دلم بچه ميخواد و دوس دارم به زودي باردار شم از يه طرف باز ميترسم كه همين اتفاق تكرار شه😞😞
آخه دكترم گفت با يه بار سقط نيازي به آزمايش نيس اگه دفعه هاي بعد تكرار بشه بايد آزمايشات لازمو انجام ...
من تو10 هفته بدلیل نزدن قلب جنین سقط کردم.البته هفته 7قلب میزد.دکترم برام آزمایشات سیستم ایمنی رونوشت ک معلوم شد چند فاکتورام بالاس وبرابارداری بعدی باید سرم بزنم تا بدنم جنین رو دفع نکنه.بازم خوبه ک فهمیدم واگرن بازم خدای نکرده سقطم تکرار میشدک من دیگه تحملش رو نداشتم.اما اول ازهمه دست خداست وباید ب خدا توکل کرد.ماهمه اول ازهرچیزو هرکسی امیدمون ب خداست.
میشه برای سلامتی بچه هام ی صلوات مهمونم کنید. ***الهم صل علی محمد و آل محمد***