2777
2789
عنوان

بارداری مجدد بعد از سقط :(

| مشاهده متن کامل بحث + 125277 بازدید | 272 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدا به هممون صبر بده.واقعا از زندگی ناامیدم دنیام خاکستری شده از بس جوش میزنم حالت تهوع و سرگیجه میگ ...

سلام دوست عزیز.من کاملا درکت میکنم.من الان تقریبا دوماهی میشه ک سقط کردم.روزای اول همش کارم گریه بود هرروز هرشب.حتی حالاهم ک ی باردارمیبینم یاد خودم واون تجربه تلخ میافتم.اوایل همش عکس سونو هام دستم بودونگاشون میکردم گریه ام میگرفت.واقعا حوصله هیچکسی رو نداشتم.چون بقیه واطرافیان واقعا آدمو درک نمیکنن.فقط نمک میپاشن روی زخم.اما الان باید امیدوارباشم.نمیتونم زندگیرو نادیده بگیرم وهمش غصه بخورم.شماهم امیدوارباش.خدابزرگه.هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد.من همیشه ب خودم میگم حتما ب صلاحم بوده ک من نمیدونم وهمش غصه میخورم.فقط میخوام بگم ک امیدت فقط وفقط ب خدا باشه.امیدوارم بهترین هارو برات رقم بزنه وارزو میکنم سال دیگه به همین موقع نی نی هامون بغلمون باشن وبیایم این خبرخوش و بهم بدیم.

میشه برای سلامتی بچه هام ی صلوات مهمونم کنید.   ***الهم صل علی محمد و آل محمد***
چی شد حامله شدی کی بگو لطفا

بله عزیزم خداروشکر بعد همون سه ماه که دکتر گفت پیشگیری کن باردار شدم ولی خب فکر کنم زود رفته بودم ازمایش چند بارم بی بی چک زدم نبودم دقیقا همون موقع که خیلی دلدرد داشتم فکر میکردم صد درصد پریود میشم بی بی چک زدم مثبت شد😁خداروشکر الانم ۳۱ هفتمه☺

چی شد حامله شدی کی بگو لطفا

عزیزم پست اخرتو خوندم خیلی ناراحت شدم ایشالا که دوباره زودتر باردار بشی دکترت کیه؟خوب هست؟

خواهر من تقریبا ۴ سال بود که بچه دار نمیشد نه سال پیش،پیش دکتر میرداماد میرفت حامله شد همون اولش سقط شد ولی دکترش گفت اصلا پیشگیری نکن حتما دوباره اقدام کن که ماه بعدش دوباره باردار شد ولی تو ۱۲ هفتت بوده شاید بدنت احتیاج به استراحت داشته باشه اگه دکترت خوبه که به حرفش گوش کن اگه ام خوب نیست برو پیش یه دکتر خیلی خوب

منم اخر اسفند تو 17 هفتگی سقط کردم این ماه اقدام کردم دارم تلاش میکنم استرس نداشته باشم.برام دعا کنی ...

عزیزم دلیل سقطتتون چی بود؟ چون من هم تو همون هفته برام پیش اومده؟

الان باردارید ؟ چندماه بعذش؟ چه طور تونستید روحیتون رو حوب کنید؟