2777
2789
عنوان

بارداری مجدد بعد از سقط :(

| مشاهده متن کامل بحث + 125308 بازدید | 272 پست
من اینگار ۴شنبه سقط کردم‌هنوز خونریزی دارم نمیدونم‌الان پریود شدم یا خونریزی همونه میزارم‌دو باردیگه ...

اره عزیزم قشنگ ب تعذیه ت برس.سالم غذابخور.اسیدفولیکم بنظرمن مصرف با قرص اهن.چون من نصرف میکردم.اسیدفولیک بدنو برا بارداری اماده میکنه اهن هم براخونی ک ازدست دادی لازمه

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
الان نی‌نی‌شما بدنیا اومده؟ دلیل سقط چی‌ بود؟

من یه لخته خون تو کیسه آبم بود و گفت جنین رشد نکرده...الان پسرم 14سالشه ماشا الله به قد و هیکلش بارداریم هم عالی بود روش بعد شش سال هم دختر گیرم اومد بدون هیچ مشکلی....ان شا الله روزی شما بشه مثل پسر من که چشم و چراغ خونم شده....

.: نیکی چو از حد بگذرد، نادان خیال بد کند :.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط قرص های اسید فولیک رو حتما بخور و شبی یک عدد ویتامین ای جویدنی هر دوتون

مممنون عزیزم حتما‌ولی‌چه ریسکی کردین شما که بعدش سریع اقدام‌کردین‌چون همه‌میگن ۲ تا ۳ ماه باید صبر کرد رحم‌اماده بشه منم خیلی دوست دارم سریع اقدام‌کنم‌ولی میترسم دوباره سقط بشه

وای شما چقد به من امید دادین .... من سقط داشتن تو 5هفته  دوست دارم زودی باردار شم

من ۴۵ روز از سقطم میگزره دیگه جلوگیری نکردم تا ببنم چی پیش میاد خودتو ناراحت نکن زودی باردار میشی دوبارههه

من کلا چ قبل و چ بعد سقط پیشگیری داشتم اما تقریبا ۲۰روز بعد سقطم فهمیدم دوباره باردارم

دوستم میشه اسم دکترتو بگیی

منم میخوام باردار شم  بعد سقطم

.حسبی الله لا اله الا هو علی توکلت و هو رب العرش العظیم.
دوستم میشه اسم دکترتو بگیی منم میخوام باردار شم  بعد سقطم

عزیزم من پیش دکتری نرفتم

فقط بعد سقط رفتم برا بقایا دارو داد 

کلا بااطلاعات خودم بود همه روند سقطم و اینا

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
اهایی خانمهایی که پارسال این موقع سقط داشتین الان در چه حالین.نی نی دارین یا نه؟

فکرت درگیرش شد هووم؟

منم سه ماه پیش سقط داشتم دکتر ۲ ماه گفت پیشگیری کنم این ماه اقدام کردم امروز رفتم ازمایش دادم ولی با ...

سلام عزیزم خداروشکر باردار شدی؟منم دلم میخواد زود اقدام کنم

خدایا شکرت.یا ضامن آهو تولدت بهترین معجزه بهم دادی😍👶
اقدام هنوز نکردی؟ ایشالا که زود باردار میشی

سلام من ۳ تیر سقط داشتم،البته سقطم جوری بود ک اصلا هفته هم نداشتم ،این ماه هم درد تخمک گذاری و ترشح داشتم،برای همین نمیتونم جلوی خودمو بگیرم ک جلوگیری نکنم،دوباره ک جلوگیری نکردم،برام مهم نیست بشم تا نشم بعد ک ۳ماه شد میرم پیش دکترم😊دعا کن ک زودتر باردارشم

خدایا شکرت.یا ضامن آهو تولدت بهترین معجزه بهم دادی😍👶