2777
2789
عنوان

بارداری مجدد بعد از سقط :(

| مشاهده متن کامل بحث + 125274 بازدید | 272 پست

سلام منم ۱۶ اردیبهشت هفته ۱۱ سقط کردم ماه اول سر تایم خودم یعنی ۲۵ روز پریود شدم اما ماه بعد ۲۳ روزه این ماه منتظرم ببینم روز چند شروع میشه که بعد از تموم شدنش کیت تخمک گذاری بگیریم برم تو اقدام

منم چون از اولش خونریزی داشتم جنین هم تا ۵ هفته بیشتر رشد نکرده بود دکتر گفت خودش دفع شه بهتره که با درد فراوان دفع داشتم بعدش هم رفتم سونو گفت همه چی ردیفه فقط این ماه میخوام یه آزمایش خون هم بدم اگر همه چی ردیف بود ایشالا از ماه بعد برم تو اقدام

دعا کنید منم زود به نتیجه برسم سری پیش بیش از یکسال طول کشید که قسمتم نبود

سلام من ۳ تیر سقط داشتم،البته سقطم جوری بود ک اصلا هفته هم نداشتم ،این ماه هم درد تخمک گذاری و ترشح ...

منم چند روز از پریودیم گذشته بود بعد که با درد زیاد پریود شدم رفتم ازمایش دادم فهمیدم که باردار بودم خیلی بزرگ نشده بود دوماه جلوگیری کردم دکتر گفت بلافاصله نشی بهتره ولی ماه سوم که اقدام کردم همون ماه شدم ایشالا که توام زودتر میشی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چند روز از پریودیم گذشته بود بعد که با درد زیاد پریود شدم رفتم ازمایش دادم فهمیدم که باردار بودم ...

مرسی عزیزدلم،اره ماه بعد صبر میکنم و ماه سوم اقدام میکنم،با دل پاکت دعا کن منم این حس قشنگو بچشم

خدایا شکرت.یا ضامن آهو تولدت بهترین معجزه بهم دادی😍👶

من 3 ماه بعد از سقط باردار شدم بازم سقط شد الانم نزدیک 1 ساله اقدامم😳

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین

سلام منم 10 تیرسقط کردم.توی 10 هفته بودم.الانم برا بار اول پریود شدم.منم میزارم یکباردیگه ک پریودشدم اقدام میکنم.ایشالا ک هممون باردار میشیم و نی نی هامون صحیح وسالم میاد بغلمون.ازته دل برا همتون دعا میکنم چون منم این تجربه تلخ رو داشتم و درکتون میکنم.شمام برام دعا کنید دوستان عزیز.منم24 سالمه وبارداری اولم بود ک جنین قلبش دیگه نمیزد.الان رفتم دکتر برام کلی آزمایش ودارو نوشته.هم برا خودم هم شوهرم.شوهرم خداروشکر مشکلی نداره اما خودم تنبلی تخمدان دارم.من مهر یا آبان میرم برا اقدام تا دیگه خدا چی بخواد.خدایا ناامیدمون نکن

میشه برای سلامتی بچه هام ی صلوات مهمونم کنید.   ***الهم صل علی محمد و آل محمد***
منم اخر اسفند تو 17 هفتگی سقط کردم این ماه اقدام کردم دارم تلاش میکنم استرس نداشته باشم.برام دعا کنی ...

امیدوارم همگی ب آرزوی مادرشدنمون برسیم.منم آبان یامهر میرم برا اقدام.

میشه برای سلامتی بچه هام ی صلوات مهمونم کنید.   ***الهم صل علی محمد و آل محمد***
ایشالله خدا به هممون ی نی نی سالم با ی بارداری راحت میده گلم

خداکنه.واقعا تحمل این استرس ک خدای نکرده دوباره سقط تکراربشه سخته.شما چیشد ک سقط کردید؟یبارفقط بوده

خداکنه.واقعا تحمل این استرس ک خدای نکرده دوباره سقط تکراربشه سخته.شما چیشد ک سقط کردید؟یبارفقط بوده

خیلی دکتر رفتم ولی هیچ علتی نداشت یدفعه خونریزی کردم زایمان طبیعی.اره گلم.فقط خدا این ترسو ازمون دور کنه

خدایی هست.....
خیلی دکتر رفتم ولی هیچ علتی نداشت یدفعه خونریزی کردم زایمان طبیعی.اره گلم.فقط خدا این ترسو ازمون دور ...

منکه اصلا هیچ علایمی نداشتم فقط رفتم سونو ماهانه ک گفتن قلبه کوچولوش نمیزنه دیگه.وقتی ک سقط کردم باچشمای خودم دیدمش.دستا وپاهاوانگشتای کوچولوش.حتی ازش عکسم گرفتم

وای عزیزدلم چرا خودتو اذیت کردی.من ندیده چندماه کارم فقط گریه بود

نمیدونم الان ک فکرمیکنم اونروز داغ بودم نمیفهمیدم چیکارمیکنم.هی ک یادش میافتم فقط گریه میکنم.فقط خداکنه دیگه تجربش نکنم