2777
2789
من دارم میترکم از تنهایی 😂

من نیز هم...

ولی تن ب بودن با ادم نااهل نمیتونم بدم...

تنهایی شرف داره ب بودن با ی آدم ک بودنش برات پوچه...

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی خب تنهایی و چیکار میشه کرد

من ک تحمل کردن رو ب خوبی آموختم...چون بهترین انتخاب بود برام....تنهایی وقتی یک انتخاب باشه ، قدرته، ن ی ضعف!

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

چن سالته

۳۱/۵

گِره ی تنهایی هر کسی فقط به دست دلِ خودش باز میشه....اینکه فکر کنیم با کسی دیگه ای خوشبخت و خوشحال ت ...

من اکثر اوقات سرگرمم و وقت ندارم سرمو بخارونم ولی ناخودآگاه توی دل بعضی شبا این حس تنهایی میاد سراغم و بغض منو میگیره.غریضه انسان تغییر نمیکنه

من زیر ۳۰ سالمه.سرکار میرم و با دوستام خوش میگذرونم ولی با این حال حس تنهایی شدیدی دارم.پایه برای مسافراتام ندارم.دلم محبت و عشق هم میخواد.یه حسی ام بهم میگه حالا حالاها ازدواج نمیکنم برا همین این موضوع بیشتر منو میترسونع ولی با این حال راضی ام به رضا و حکمت خدا

منم همسن شما ظاهراً شما خانوما راحت تر با تنهایی کنار میایین

راحتتر نیس، اتفاقا سختتره، ولی دختری ک خودش و احساساتش رو ب خوبی درک کرده باشه ، خودشو هی ب این مرد و اون مرد نمیچسبونه، میدونی؟ ولی آقایون غالبا ب این چیزا اهمیت نمیدن و برا موقت سرگرم بودن با ی خانم هم راحتترن، ولی دختری ک میدونه از زندگی چی میخواد ب رابطه موقت و سرگرمی اکتفا نمیکنه.

راحتتر نیس، اتفاقا سختتره، ولی دختری ک خودش و احساساتش رو ب خوبی درک کرده باشه ، خودشو هی ب این مرد ...

ایول به این طرز فکر 

میشه بپرسم شاغل هستین یا نه

مرد 

ایول به این طرز فکر میشه بپرسم شاغل هستین یا نه

ن شاغل نیستم ، دارم برا کنکور میخونم ، فعلا درگیر اونم

آها چی میخونین

من پرستاری روزانه میخوندم، بعدش انصراف دادم، چون علاقه نداشتم، چندسال زبان تدریس کردم، الان باز کنکور سراسری شرکت میکنم ک ب رشته  دلخواهم وارد بشم

عالیه که علاقه نداشتین پرستاری رو

اره با روحیم سازگار نبود.

پرستاری برام  ی برکه بود من دریا میخوام.

البته با احترام ب همه پرستارای عزیز