میدونی بیمارستان خیلی محیطش بو میده بنظر من مریض با بوی بیمارستان بیشتر مریض میشه این پرستارا نمید ...
اره ، فضای بیمارستان منو اندوهگین میکنه، چون من احساساتم نسبت ب درد کشیدن آدما عادی انگاری نمیشه، ترجیح دادم ی رشته ای باشم ک هم پرستیژ داشته باشه هم وارد فضای درمان نشه.
راستش بله بلندپروازم چون احساس میکنم توانایی پریدن تا اون حد مد نظرم رو دارم
تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊
ایول خیلی خوبه شما معلم زبانم بودین که عالیه که یعنی تو چن تا حوزه بودین
ممنون از لطفتون.
از تک بعدی بودن خوشم نمیاد، متنوع بودن رو بیشتر دوس دارم، هیجان انگیزتره
تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊
اره دقیقا منم دوست دارم از لحاظ شغلی چن شعله باشم دو سه سال پیش سه شغله بودم یه شغله بودن راستش خستم ...
این خیلی خوبه ، قدرت ذهنتون رو نشون میده، ان شاالله موفقیت تون روزافزون✨
۸ سال بدون وقفه کلاس زبان رفتم و ب انجام تکالیفم به شدت متعهد بودم،از ۱۲ سالگی تا ۲۰ سالگی، تمام فصول.
یعنی بخدا چرا واقعا خانومای با استعدادی مثل شما رو نادیده میگیرین خدایی دارم میگم تا حالا خانومی ندی ...
شایدم من نادیده شون گرفتم؟!😉
ممنون ازتون.
راستش هنوز ب فکر مهاجرت نیستم، باید تحصیلاتم تموم بشه بعدش باتوجه ب شرایطم تصمیم بگیرم.