2777
2789
اره با روحیم سازگار نبود.پرستاری برام ی برکه بود من دریا میخوام.البته با احترام ب همه پرستارای عزیز

می‌دونی بیمارستان خیلی محیطش بو میده بنظر من مریض با بوی بیمارستان بیشتر مریض میشه این پرستارا نمی‌دونم چی میکشن 

وای چه مثالی زدین 

معلومه آدم بلند پروازی هستین 

مرد 

می‌دونی بیمارستان خیلی محیطش بو میده بنظر من مریض با بوی بیمارستان بیشتر مریض میشه این پرستارا نمی‌د ...

اره ، فضای بیمارستان منو اندوهگین میکنه، چون من احساساتم نسبت ب درد کشیدن آدما عادی انگاری نمیشه، ترجیح دادم ی رشته ای باشم ک هم پرستیژ داشته باشه هم وارد فضای درمان نشه.

راستش بله بلندپروازم چون احساس میکنم توانایی پریدن تا اون حد مد نظرم رو دارم

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ، فضای بیمارستان منو اندوهگین میکنه، چون من احساساتم نسبت ب درد کشیدن آدما عادی انگاری نمیشه، تر ...

ایول 

خیلی خوبه 

شما معلم زبانم بودین که عالیه که 

یعنی تو چن تا حوزه بودین 

مرد 

ایول خیلی خوبه شما معلم زبانم بودین که عالیه که یعنی تو چن تا حوزه بودین

ممنون از لطفتون.

از تک بعدی بودن خوشم نمیاد، متنوع بودن رو بیشتر دوس دارم، هیجان انگیزتره

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

ممنون از لطفتون.از تک بعدی بودن خوشم نمیاد، متنوع بودن رو بیشتر دوس دارم، هیجان انگیزتره

اره دقیقا منم دوست دارم از لحاظ شغلی چن شعله باشم 

دو سه سال پیش سه شغله بودم 

یه شغله بودن راستش خستم می‌کنه 

مرد 

اره دقیقا منم دوست دارم از لحاظ شغلی چن شعله باشم دو سه سال پیش سه شغله بودم یه شغله بودن راستش خستم ...

این خیلی خوبه ، قدرت ذهنتون رو نشون میده، ان شاالله موفقیت تون روزافزون✨

ممنونم

خواهش میکنم

زبانتون چجور خوب شد راستی

۸ سال بدون وقفه کلاس زبان رفتم و ب انجام تکالیفم به شدت متعهد بودم،از ۱۲ سالگی تا ۲۰ سالگی، تمام فصول.

۸ سال بدون وقفه کلاس زبان رفتم و ب انجام تکالیفم به شدت متعهد بودم،از ۱۲ سالگی تا ۲۰ سالگی، تمام فصو ...

یعنی 

بخدا چرا واقعا خانومای با استعدادی مثل شما رو نادیده میگیرین 

خدایی دارم میگم تا حالا خانومی ندیدم تو چند زمینه فعال باشه آقا دیدم  ولی خانوم نه 

راستی به مهاجرت فکر کردین 

مرد 

یعنی بخدا چرا واقعا خانومای با استعدادی مثل شما رو نادیده میگیرین خدایی دارم میگم تا حالا خانومی ندی ...

شایدم من نادیده شون گرفتم؟!😉

ممنون ازتون.

راستش هنوز ب فکر مهاجرت نیستم، باید تحصیلاتم تموم بشه بعدش باتوجه ب شرایطم تصمیم بگیرم.