الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من متاسفانه تا همین دیروز یه چند سالی میشه که چت میکردم با یه پسره ، پشیمونم به شدت ، دنبال راه های دیگم از این به بعد ، میخوام برم باشگاه ، زبان تو خونه بخونم ، برم موجهای آبی هر چند وقت یه بار ، کتابم بخونم ، البته الان جوگیر شدم یکم ، ولی اینا همش سرگرم کننده میشه دیگه
هرچقدرم تحملش کنی ، بازم ی وقتایی عمیقا حسش میکنی، احساس نیاز ب همدم رو...
ولی میدونی؟ بازم تنهایی بهتر از بودن با ی آدم اشتباهه
تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊
این حسی که درون همه آدمها وجود داره به طور غریزی اصلا چیزی نیست که من بخوام به همه تعمیم بدم یا ندم
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا