2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من متاسفانه تا همین دیروز یه چند سالی میشه که چت میکردم با یه پسره ، پشیمونم به شدت ، دنبال راه های دیگم از این به بعد ، میخوام برم باشگاه ، زبان تو خونه بخونم ، برم موجهای آبی هر چند وقت یه بار ، کتابم بخونم ، البته الان جوگیر شدم یکم ، ولی اینا همش سرگرم کننده میشه دیگه

نمیشه حس تنهایی و با سرگرمی پر کرد زتدگی مشترک حسی هست که همه دوست دارن تجربه کنن چه پسر چه دختر

هیچ وقت یچیزیو ب همه تعمیم نده 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
چجور تا این سن مجرد موندی

😁😁😁وااای چی بگم اونقد درد دارما الان فکرم اینه ک کار کنم پول دربیارم برم دکتر و حالم خوب شه . از خدام هس یه کیس خوب پیشنهاد بده بدرد بخورهااا .یکی باشه خوب باشه .🙁 منم ادمم ولی خب دیگ  باید خدا قسمت کنه .

هرچقدرم تحملش کنی ، بازم ی وقتایی عمیقا حسش میکنی، احساس نیاز ب همدم رو...

ولی میدونی؟ بازم تنهایی بهتر از بودن با ی آدم اشتباهه

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

هیچ وقت یچیزیو ب همه تعمیم نده

این حسی که درون همه آدمها وجود داره به طور غریزی اصلا چیزی نیست که من بخوام به همه تعمیم بدم یا ندم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا